Kopecký a Hossa budú dovolenkovať doma pri bazéne

SITA|17. jún 2010 o 15:05

S úsmevom na tvári, no tiež veľmi unavený a s túžbou poriadne si po náročnej sezóne oddýchnuť, sa po desiatich mesiacoch vrátil na Slovensko hokejový útočník Tomáš Kopecký.

BRATISLAVA. Dvadsaťosemročný hráč tímu zámorskej NHL Chicago Blackhawks má po úspešnom súťažnom ročníku 2009/2010 ako jediný slovenský hokejista na svojom konte už dva celkové triumfy v Stanleyho pohári. Kým ten prvý, ešte vo farbách Detroitu, získal za počet odohratých duelov v základnej časti, na tom druhom sa podieľal už ako aktívny účastník finálovej série proti Philadelphii a aj preto si tohtoročné víťazstvo vychutnal oveľa viac.

"Pri druhom Stanleyho pohári som to cítil intenzívnejšie. Už aj z hľadiska toho, že som nastúpil v play-off a mohol som pomôcť mužstvu. Pocity boli o to krajšie, že som to všetko prežíval s rodinou a v tíme som mal ďalšieho Slováka. A ja som si to veľmi vychutnával aj za Mariána Hossu. Ešte si poriadne neuvedomujem, že už som dvakrát získal Stanleyho pohár. Mal som to šťastie, že som hral v dobrých tímoch," znela prvá reakcia odchovanca trenčianskej Dukly po prílete do Európy. Od septembra odohral viac ako sto zápasov, či už v klube, alebo reprezentácii a hokej plánuje v najbližších týždňoch úplne vypustiť z hlavy. "Cítim sa strašne, unavený, dobitý. Teším sa na to, že na jeden mesiac úplne vypnem a budem sa venovať rodine. Treba zregenerovať sily, nechať telo oddýchnuť. Doma máme bazén, tak sme sa s Mariánom bavili, že budeme dovolenkovať tam," prezradil rodák z Ilavy Tomáš Kopecký.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kopecký a Hossa budú dovolenkovať doma pri bazéne