Kometa Brno láka hviezdnu posilu, Havlát už s klubom trénuje

(Autor: Facebook)
SITA|2. jan 2017 o 15:01

Skúsený útočník v minulosti pôsobil vo viacerých kluboch NHL.

BRNO. Dres hokejistov Komety Brno by si už čoskoro mohol obliecť hráč z bohatými skúsenosťami zo zámorskej NHL. Pomôcť v boji o extraligový titul by mohol Martin Havlát, ktorý s Kometou absolvoval letnú prípravu.

Haláka zarmútil Čech Havlát
Prečítajte si tiež:
Haláka zarmútil Čech Havlát

V novom roku sa zapojil už aj do tréningového procesu. "Potrebujem predovšetkým potrénovať. Potom sa uvidí, ako na tom budem zdravotne. Následne sa rozhodnem," uviedol pre hc-kometa.cz skúsený tridsaťpäťročný útočník.

V NHL pôsobil v kluboch Ottawa Senators, Chicago Blackhawks, Minnesota Wild, San Jose Sharks, New Jersey Devils a St. Louis Blues. V minulej sezóne však odchovanec brnianskeho hokeja po dvoch zápasoch z osobných dôvodov opustil St. Louis a ďalší angažmán v profilige už nezískal.

"Jeden a pol mesiaca sme dohodnutí, že od začiatku januára začne trénovať s Kometou," poznamenal pre klubový web hlavný kouč, generálny manažér a majiteľ Komety v jednej osobe Libor Zábranský.

"Pripravoval sa na Floride a má veľkú chuť pomôcť nášmu tímu. Boli by sme radi, keby bol zdravotne v poriadku a mohli by sme ho zaradiť na súpisku."

Kometa figuruje aktuálne na treťom mieste extraligovej tabuľky.

Aj takýto parádny zápas v NHL odohral Martin Havlát v drese San Jose.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Kometa Brno láka hviezdnu posilu, Havlát už s klubom trénuje