Karlos Vémola prezradil, koho by si prial v odvete

Vladimír Bilohuščin|13. aug 2018 o 02:00

Z dvojice Kincl – Ondruš už dokonca Karlos vie, kto vyhá.

Aj keď si na očakávaný duel Patrik Kincl vs Petr Ondruš ešte chvíľu počkáme, verejnosť už začína žiť týmto zápasom. A nie sú to iba fanúšikovia, ktorí sa vyjadrujú k zápasu, keď svoju predpoveď poskytol aj sám Karlos Vémola, ktorého čaká duel na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Vémola komentoval príspevok promotéra XFN Petra Kareša, ktorý súboj dvoch Vémolovych rivalov zanalyzoval. Petr "Píno" Ondruš vs. Patrik Kincl je to výborný match-up. A velký respekt oběma zápasníkům, že naši nabídku a podmínky pro odvetu přijali. Oba v zápase mohou hodně ztratit. A oba od odvety s Karlos Terminator Vemola dělí 2 zápasy a 2 výhry. Petr již soupeře do svého prvního zápasu 6.10. v Plzni má. O Patrikově soupeři 10.11. v Pardubicích se rozhodne tento týden. Nastupují vždy 100% připraveni, mají funkční plán a vzájemně se dobře znají. Pokud bych byl na jejich místě, tak bych si naplánoval především soupeře překvapit, protože jejich tradiční technické a chytré pojetí boje na druhého fungovat zřejmě nebude. Petr pří přípravě na Karlose tvrdě pracoval na obraně proti přenesení boje na zem. Patrik nebude vynikat stejně drtivou silou jako Karlos a boj se tak pravděpodobně bude odehrávat v postoji, kde bych Patrika rozhodně nepodceňoval, protože několik čistě stand-up zápasníků má s jeho bojem v postoji ve sparingu značné problémy. Patrik má velmi nebezpečené kontra údery. Bude to tak podle mého velká stand-up bitva, která bude s každou vteřinou gradovat a stane se jedním z vrcholů akce Marpo vs. Patrik "Rytmus" Vrbovský!”

Pod týmto príspevkom padla otázka, či v prípade výhry Kincla si v odvete pride ´Terminátor´ na rovnaké peniaze, ako v prvom vzájomnom strete. Kareš potvrdil, že to tak bude a nezabudol sa opýtať priamo Vémolu, komu bude v zápase fandiť.

Kinclovi, ale Pino ho bohužel sekne! Ale nevadí, stejne si odvetu zaslouží víc a v obou případech odveta pro mě budou easy money.“ Vémola tak okrem mena, komu bude fandiť verí, že v horúcej odvete sa stretne s Petrom Ondrušom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Karlos Vémola prezradil, koho by si prial v odvete