Kaprizov údajne odmietol lukratívnu ponuku Minnesoty

Oh My Hockey|12. júl 2021 o 09:25

Zo zámoria sa k nám dostali ďalšie informácie o priebehu rokovania Kirilla Kaprizova s Minnesotou Wild. To sa naťahuje, ruský forvard je ako obmedzene voľný hráč stále bez zmluvy. Situácia sa komplikuje.

Ak má Michael Russo správne informácie, došlo k zvratu. Insider Minnesoty Wild informuje, že hoci Bill Guerin predložil svojmu najproduktívnejšiemu hráčovi z minulej sezóny lukratívnu ponuku, ten ju odmietol. Russo povedal, že manažment ponúkal okolo 9 miliónov dolárov ročne pri osemročnej zmluve a 8,5 milióna alebo 8 miliónov dolárov pri sedemročnej zmluve.

Russo tvrdí, že Kaprizov nechce dlhodobý kontrakt, preto si myslí, že pristúpi na kratšiu, napríklad štvorročnú ponuku, aby mohol po nej zarobiť viac na dlhodobejšom kontrakte. V NHL odohral v celej kariére len 55 duelov, predtým hviezdil v KHL.

Michael Russo už dávnejšie tvrdil, že Kaprizov ide s požiadavkami do hĺbky. Chce od vedenia jasný plán, ako chcú zlepšiť pozíciu centra. Ľudia okolo neho majú za to, že bez vízie tento post nezlepšia a pre krídelníka by bola dlhodobá zmluva riskom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kaprizov údajne odmietol lukratívnu ponuku Minnesoty