Blackwater spoznal trest za faul na Michala Hlinku. Vo štvrťfinále si už nezahrá

Marek Slovák (uprostred) a Judd Blackwater (vpravo) z HK Nitra počas 3. zápasu Tipsport ligy medzi HK Nitra – HK Poprad.
Marek Slovák (uprostred) a Judd Blackwater (vpravo) z HK Nitra počas 3. zápasu Tipsport ligy medzi HK Nitra – HK Poprad. (Autor: SITA)
SITA|18. mar 2019 o 12:36

Rozhodla lekárska správa.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) potrestala útočníka HK Nitra Judda Blackwatera za faul na hráča HK Dukla Trenčín Michala Hlinku vo štvrtom zápase štvrťfinále Kaufland play-off Tipsport ligy 2018/2019.

Podľa verdiktu disciplinárky si 31-ročný kanadský center nezahrá v štyroch stretnutiach.

"DK SZĽH rozhodla o výške trestu tajným hlasovaním, pričom členovia DK nemali jednotné názory na výšku trestu. Členovia Disciplinárnej komisie SZĽH však o výške trestu rozhodli na základe lekárskej správy, dodanej dňa 17. 3. 2019, v ktorej nebolo preukázané, že hráč Hlinka utrpel po zákroku Blackwatera zranenie," uvádza sa v správe na oficiálnom webe SZĽH.

Blackwater v stretnutí dostal za spomenutý zákrok trest na 5 minút plus do konca zápasu. Stav série hranej na štyri víťazstvá medzi Nitrou a Trenčínom je nerozhodný 2:2.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Blackwater spoznal trest za faul na Michala Hlinku. Vo štvrťfinále si už nezahrá