Ján Ďurica ja v hľadáčiku Panathinaikosu Atény

SITA|25. aug 2009 o 14:59

V gréckych médiách sa objavili informácie, že o slovenského reprezentačného obrancu Jána Ďuricu má záujem futbalový klub Panathinaikos Atény.

MOSKVA.

"Môžem potvrdiť, že funkcionári Panathinaikosu sa zaujímajú o moje služby, momentálne je všetko v štádiu riešenia. Nechávam to v rukách môjho agenta," povedal pre agentúru SITA zadák ruského tímu Lokomotiv Moskva.

Ján Ďurica po výmene trénera v mužstve "železničiarov" prišiel o stabilné miesto v základnej zostave klubu z hlavného mesta Ruska. Táto neradostná situácia prirodzene nabáda k tomu, aby si 27-ročný rodák z Dunajskej Stredy hľadal nový angažmán.

"Samozrejme, že nie som spokojný s tým, že nehrávam. Do konca prestupového obdobia zostáva ešte pár dní. Uvidíme, ako to celé napokon dopadne. V hre sú okrem Panathinaikosu aj iné kluby, ale zatiaľ nechcem byť konkrétny," pokračoval stabilný člen defenzívnej formácie slovenskej reprezentácie, ktorý dostal od hlavného kormidelníka Vladimíra Weissa st. pozvánku aj na dôležité septembrové kvalifikačné stretnutia o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta proti Čechom a Severným Írom (5. septembra v Bratislava na Tehelnom poli, resp. 9. septembra v Belfaste, pozn.).

Panathinaikos patrí medzi najslávnejšie mužstvá Peloponézskeho polostrova. Je 19-násobným gréckym šampiónom, 16-násobným víťazom domáceho pohára a tradičným účastníkom európskych pohárových súťaží (v minulej sezóne sa prebojoval až do vyraďovacích bojov v Lige majstrov, kde v osemfinále vypadol so španielskym FC Villarreal, pozn.). V kádri Panathinaikosu figurujú napr. aj bývalý hráč Arsenalu Londýn Gilberto Silva či francúzsky reprezentačný útočník Djibril Cissé.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Ján Ďurica ja v hľadáčiku Panathinaikosu Atény