Jágr: Hrali sme ako Barcelona, len nám chýbal Messi

Michal Handzuš (vpravo) a Ľuboš Bartečko sa snažia ubrániť Jaromíra Jágra.
Michal Handzuš (vpravo) a Ľuboš Bartečko sa snažia ubrániť Jaromíra Jágra. (Autor: TASR)
SITA|7. máj 2011 o 10:02

Jágr sa v bratislavskej Orange aréne predstavil v tom najlepšom svetle, slovenskí obrancovia ho takmer vôbec nedokázali odstaviť od puku.

Jágr sa v bratislavskej Orange aréne predstavil v tom najlepšom svetle, slovenskí obrancovia ho takmer vôbec nedokázali odstaviť od puku.

BRATISLAVA. Jednou z hlavných postáv piatkového prestížneho zápasu medzi Slovenskom a Českom v osemfinálovej E-skupine hokejových majstrovstiev sveta bol útočník hostí Jaromír Jágr.

Tridsaťdeväťročný skúsený kanonier sa síce na víťazstve 3:2, ktoré Čechom zabezpečilo postup do štvrťfinále, nepodieľal ani jedným kanadským bodom, no bol ho doslova plný ľad.

Jágr sa v bratislavskej Orange aréne predstavil v tom najlepšom svetle, slovenskí obrancovia ho takmer vôbec nedokázali odstaviť od puku a on servíroval svojim spoluhráčom výborné prihrávky. Najmä s Romanom Červenkom si rodák z Kladna rozumel takmer naslepo.

Podľa Jágra mali Česi zápas celý čas pod kontrolou a chýbalo len viac gólov v sieti súpera. "Hovoril som si, že hráme ako Barcelona, len nám v dvoch tretinách chýbal Messi," usmieval sa po zápase hviezdny útočník a pokračoval: "Dnes sa nám vyslovene darilo, bol to jednoducho náš deň. Jedinou chybou bolo, že sme nedávali góly. Pred treťou tretinou sme si hovorili, že budeme viac strieľať a vyšlo to."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Jágr: Hrali sme ako Barcelona, len nám chýbal Messi