Izraelský súper Ružomberka sa spolieha na legionárky

SITA|18. jan 2008 o 15:15

RUŽOMBEROK 18. januára (SITA) - Basketbalistky MBK Ružomberok spoznali vo štvrtok v noci súpera v osemfinále Európskeho pohára FIBA. Posledný januárový deň sa predstavia na palubovke izraelského tímu ...

RUŽOMBEROK 18. januára (SITA) - Basketbalistky MBK Ružomberok spoznali vo štvrtok v noci súpera v osemfinále Európskeho pohára FIBA. Posledný januárový deň sa predstavia na palubovke izraelského tímu Elitzur Ramla, ktorý po víťazstve v prvom zápase (82:69) šestnásťfinále tejto súťaže vyhral aj v odvete nad tureckým Besiktasom Cola Turka v krajine polmesiaca tesne 82:81. "V tejto fáze súťaže si už nemôžeme vyberať. Budú to zápasy, v ktorých rozhodne taktika. Je to síce izraelský tím, ale v zostave majú množstvo legionárok, napríklad Američanky, Lotyšku, ale aj iné. Sledoval som ich odvetný zápas a všimol som si, že Ramla má nižšie hráčky. Ich najvyššia meria 188 cm a my máme tri nad 190 cm. Práve to by mohla byť naša výhoda," uviedol tréner MBK Ružomberok Stanislav Onuška.

Prvý zápas osemfinále je na programe 31. januára v Izraeli, ružomberská odveta príde na rad o týždeň neskôr 7. februára.


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Izraelský súper Ružomberka sa spolieha na legionárky