Ibrahimovič odmieta špekulácie o svojej budúcnosti

SITA|18. máj 2009 o 13:57

Útočník staronového talianskeho futbalového šampióna Inter Miláno Zlatan Ibrahimovič ešte nie je rozhodnutý, či zostane hráčom spomenutého klubu aj v ďalšej sezóne 2009/2010. ...

MILÁNO. Útočník staronového talianskeho futbalového šampióna Inter Miláno Zlatan Ibrahimovič ešte nie je rozhodnutý, či zostane hráčom spomenutého klubu aj v ďalšej sezóne 2009/2010. Vynikajúci švédsky zakončovateľ po nedeľňajšom stretnutí proti Siene (3:0) odmietol komentovať akékoľvek špekulácie spojené s jeho budúcnosťou. Bývalý hráč Juventusu Turín či Ajaxu Amsterdam strelil tretí gól "nerazzurri" v zápase proti AC Siena a vzápätí avizoval trénerovi Josému Mourinhovi, že chce "ísť dole" z trávnika.

"Chcel som striedať, lebo som sa cítil unavený. Navyše som absolvoval niekoľko tvrdých súbojov a nechcel som sa vážnejšie zraniť pred koncom sezóny. Tréner ma však nechal na ihrisku," vyhlásil Ibrahimovič pre televíznu stanicu Sky Italia. "Veľmi ma teší, že sme mohli oslavovať zisk titulu pred domácimi fanúšikmi. V našej snahe budeme pokračovať aj v budúcom ročníku, chceme získať čo najviac trofejí," naznačil ambície klubu 27-ročný rodák z Malmö. V mnohých denníkoch sa objavili informácie o tom, že po tejto sezóne Ibrahimovič zmení pôsobisko. "Mám s Interom platný kontrakt do roku 2013, ale vo futbale je možné všetko. Záleží aj na trénerovi, aké sú jeho plány," dodal populárny "Ibra".

Riaditeľ klubu Ernesto Paolillo si však myslí, že švédsky útočník zostane hráčom Interu. "Neverím, že Ibrahimovič odíde už tento rok. Je veľmi ambiciózny a chce získať aj nejakú európsku trofej," vyhlásil Paolillo.

Nachádzate sa tu:
Domov