Hrošovský pred zápasom so Slaviou: Také zápasy mám najradšej

Hrošovský sa v drese Plzne vypracoval na jedného z najlepších slovenských stredopoliarov.
Hrošovský sa v drese Plzne vypracoval na jedného z najlepších slovenských stredopoliarov. (Autor: SME - Gabriel Kuchta)
SITA|3. mar 2017 o 18:40

Slavia Praha má o jeden bod a jeden odohraný zápas viac než Plzeň.

PLZEŇ. Slovenský reprezentant Patrik Hrošovský vedno s českou futbalovou verejnosťou očakáva nedeľňajší šláger tamojšej najvyššej súťaže, v ktorom líder poradia, SK Slavia Praha, privíta druhého v poradí, FC Viktoria Plzeň.

Slavia Praha má o jeden bod a jeden odohraný zápas viac než Plzeň.

"Takéto duely mám najradšej. Väčšinou je vypredané a atmosféra veľmi dobrá, veľmi sa na to teším," uviedol stredopoliar Plzne Hrošovský pre klubový web.

"Kľúčové bude, kto dá prvý gól. Ten je vždy dôležitý. Verím, že nás fanúšikovia budú podporovať ako v každom súboji," doplnil.

K dispozícii trénerovi Romanovi Pivarníkovi by mal byť už aj uzdravený slovenský mládežnícky reprezentant Martin Chrien, informuje plzenský web.

Plzeň sa pýši najlepšou obranou v súťaži: v 17 zápasoch inkasovala celkovo deväťkrát, v ostatných siedmich dueloch iba raz. Slavia však v minulom kole zvíťazila 8:1 na pôde posledného 1. FK Příbram.

"Neinkasujeme a teší nás to, ale uvidíme, ako to bude vyzerať v nedeľu. Verím, že nás Slavia poriadne preverí. My budeme vychádzať z toho, ako sme hrali doteraz," dodal stopér Viktorie Lukáš Hejda.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hrošovský pred zápasom so Slaviou: Také zápasy mám najradšej