Hrivík ťukol do hokejky Hossovi a strelil za Rangers kuriózny gól

Hokejisti NY Rangers zdolali v príprave Chicago 4:1.
Hokejisti NY Rangers zdolali v príprave Chicago 4:1. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|27. sep 2014 o 07:22

Slovenský hokejista Marek Hrivík bojuje v prípravnom kempe New Yorku Rangers o svoju premiéru v NHL.

NEW YORK. Slovenský hokejista Marek Hrivík pomohol gólom k víťazstvu New Yorku Rangers nad Chicagom v prípravnom zápase pred novou sezónou NHL.

Talentovaný útočník sa zapísal do streleckej listiny v 57. minúte, keď kuriózne upravil na konečných 4:1. V pásme Chicaga sa zmocnil puku Marián Hossa a zdalo sa, že ho uprace do bezpečia. Hrivík mu však ešte stihol zasiahnuť hokejku a puk sa prekvapujúco odrazil až do bránky Chicaga.

Na ľade strávil Hrivík celkovo 14:14 minút a zaznamenal tri strelecké pokusy. Dvadsaťtriročný rodák z Čadce bojuje o miesto v tíme Rangers s ďalšími 24 útočníkmi, celkovo je v kempe Rangers ešte 43 hokejistov. V drese Chicaga nastúpil útočník Marián Hossa, ktorý za takmer 18 minút na ľade mal dve strely a dve mínusky.

Zo Slovákov sa v piatkových prípravných zápasoch predstavil už len Andrej Meszároš. Obranca Buffala odohral proti Torontu 21:29 minút, mal tri strely a dva mínusové body. Toronto zvíťazilo na ľade Buffala 6:4.

Chicago - NY Rangers 1:4, Hrivíkova akcia od 3:45.

Výsledky: Buffalo - Toronto 4:6, Washington - Boston 5:4 pp, Colorado - Montreal 2:3, NY Islanders - New Jersey 3:2 pp a sn, Tampa Bay - Dallas 6:3, Chicago - NY Rangers 1:4 (za hostí HRIVÍK 1+0), Vancouver - Calgary 3:0, San Jose - Arizona 1:2 sn.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hrivík ťukol do hokejky Hossovi a strelil za Rangers kuriózny gól