Hrbatý: "Ďuso už ladí bubon, máme sa na čo tešiť"

SITA|23. sep 2008 o 13:58

Hlas slovenského tenistu Dominika Hrbatého v súvislosti s výsledkom utorňajšieho madridského žrebu I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev ...

BRATISLAVA 23. septembra (SITA) - Hlas slovenského tenistu Dominika Hrbatého v súvislosti s výsledkom utorňajšieho madridského žrebu I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov (SR nastúpi 10. - 12. júla 2009 v Taliansku):

Hlas:

Dominik Hrbatý: "Tuším dvaja Taliani sú v hornej päťdesiatke svetového rebríčka, piati v stovke. Je to najhorší žreb zo všetkých možných. Nevadí - aspoň si dáme dobré jedlo a zabojujeme. Uvidíme, čo bude. Tenis môže priniesť všetko a do toho zápasu je ešte veľmi ďaleko. My sa dovtedy môžeme zlepšiť, súperovi sa môže niekto zraniť. Taliani sú najmä doma veľkí bojovníci a celkovo viac antukári ako betonári či trávari. Myslím si, že to dajú na antuku do Ríma. Fanúšikovia určite budú dosť divokí. Máme sa na čo tešiť - bude dobrá atmosféra. Aj Ďuso Merkovský sa už teší. Pôjde s nami po prvý raz von: dostane to ako darček k päťdesiatke. Už ladí bubon."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Hrbatý: "Ďuso už ladí bubon, máme sa na čo tešiť"