Čo povedali po neuznanom góle? Messi dobehol rozhodcov, Suárez vulgárne nadával

Brat Lionela Messiho má problémy.
Brat Lionela Messiho má problémy. (Autor: TASR/AP)
Zoran Boškovič|29. nov 2017 o 11:34

FC Barcelona remizovala vo Valencii 1:1. Neuznali jej jasný gól.

BRATISLAVA. Barcelone sa to nestalo prvýkrát v sezóne. V 30. minúte ostatného víkendového zápasu na pôde FC Valencia Lionelovi Messimu neuznali rozhodcovia jasný gól.

Opakované záznamy dokazujú, že lopta bola jednoznačne za bránkovou čiarou. „Bolo to úplne jasné. Regulárny gól,“ uznal aj kapitán Valencie Dani Parejo.

Hráči Barcelony i tréner sa znervózňovali, nevedeli, na ktorého z rozhodcov sa obrátiť. Neverili vlastným očiam. To isté sa im predtým stalo i v minulej sezóne s Betisom Sevilla.

Nič nezmohli. Zápas skončil remízou 1:1. Podľa Mundo Deportivo, médiá získali záznamy zvukov z mikrofónov pri postrannej čiare, kde "strelec" gólu Lionel Messi dobehol rozhodcov, aby im povedal svoj názor.

"Splietli ste sa a teraz to uvidíte," povedal im Messi. Čiarový rozhodca Enrique Ramos, ktorý gól nevidel, mu odvetil: "Nebolo to isté." Hlavný rozhodca Ignacio Iglesias odpovedal: "Keďže si nie som istý, gól to nebol."

Messi následne vehementne ukazoval rukami, kde bola podľa neho lopta počas inkriminovanej situácie. Rozhodcov však nepresvedčil.

Kým Messi bol na rozhodcov tvrdý, no jednal s rešpektom, útočník Luis Suárez nebol taký diplomatický. "Pos.al si to! Ty sk.....ý trpaslík," kričal Suárez na čiarového rozhodcu, ktorý gól nevidel. Zistili to odčítavači z pier, ktorých služby niekedy využívajú športové médiá.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Čo povedali po neuznanom góle? Messi dobehol rozhodcov, Suárez vulgárne nadával