Vo Zvolene pokračujú v zásahoch do tímu, káder opúšťa Kanaďan

Kanadský hokejista Chris Langkow v drese HKM Zvolen.
Kanadský hokejista Chris Langkow v drese HKM Zvolen. (Autor: TASR)
TASR|9. jan 2024 o 18:00

V sezóne mal priemer pol bodu na zápas.

ZVOLEN. Chris Langkow a klub HKM Zvolen sa dohodli na ukončení spolupráce. V prebiehajúcej sezóne odohral 34-ročný kanadský útočník 34 stretnutí, v ktorých nazbieral 17 kanadských bodov za šesť gólov a 11 asistencií.

Extraligový klub informoval o zmene v kádri na svojej oficiálnej webstránke.

Pre Langkowa išlo o druhú sezónu v drese HKM Zvolen. V slovenskej extralige už nastupoval aj za MAC Budapešť a Nové Zámky.

Kanadský útočník Chris Langkow v drese HKM Zvolen.
Kanadský útočník Chris Langkow v drese HKM Zvolen. (Autor: TASR)

Jeho odchod je reakcia na pokračujúce nevýrazné výkony zvolenského tímu, ktorý po nedeľňajšej prehre v Nitre 1:5 vypadol z prvej šestky tabuľky.

"Viac než dvojmesačné trápenie extraligového Zvolena pokračuje. Od prvého zápasu v novembri až po nedeľňajší duel v Nitre odohrali "rytieri" 19 stretnutí s bilanciou 5 víťazstiev, 14 prehier a nelichotivým skóre 53:70.

Akceptovanie rezignácie a dohoda o ukončení pôsobenia s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom v polovici decembra nepriniesli želaný efekt, a tak ďalším logickým krokom bol zásah do hráčskeho kolektívu.

Výsledkom udalostí bol príchod Lotyša Jelisejevsa, naopak, dnes (utorok) došlo k dohode o ukončení kontraktu s kanadským útočníkom Chrisom Langkowom," uviedol klub na svojom webe.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Vo Zvolene pokračujú v zásahoch do tímu, káder opúšťa Kanaďan