Dominanciu východu narušila Nitra. Pozrite si zloženie semifinále play-off extraligy

Hráči Nitry oslavujú po postupe do semifinále po šiestom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy medzi HK Nitra - HK Poprad
Hráči Nitry oslavujú po postupe do semifinále po šiestom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy medzi HK Nitra - HK Poprad (Autor: TASR)
Sportnet|29. mar 2024 o 21:41

Semifinále play-off Tipos extraligy odštartuje 3. apríla.

BRATISLAVA. Hokejová Tipos extraliga spoznala posledné štyri tímy vyraďovacej fázy.

Prvýkrát v dejinách najvyššej súťaže sa stalo, že do semifinále play-off nepostúpil víťaz základnej časti. Tento neúspech dosiahol Poprad, ktorý prehral sériu s Nitrou 2:4.

Mužstvo spod Zobora končilo sezónu na ôsmom mieste, do štvrťfinále sa muselo kvalifikovať cez predkolo s Trenčínom.

Zverencov Antonína Stavjaňu čakajú v semifinále Michalovce. Zemplínčania sa doň prebojovali hladkou sériou so Zvolenom, ktorú vyhrali 4:1.

Druhú semifinálovú sériu tvoria Spišská Nová Ves a Košice. Oba celky zvládli štvrťfinálové série najrýchlejším možným spôsobom - výsledkom 4:0. Spišiaci si poradili s Banskou Bystricou, Košice vyradili Slovan Bratislava.

Program semifinále play-off Tipos extraligy

Hrá sa na štyri víťazné zápasy

Michalovce (2.)* - Nitra (8.)

(3.,4.,7.,8., príp. 11.,13., a 15. apríla)

Spišská Nová Ves (3.) - Košice (4.)

(5.,6.,9.,10., príp. 12.,14., a 16. apríla)

* umiestenie po základnej časti

Séria medzi Michalovcami a Nitrou odštartuje v stredu 3. apríla, úvodný semifinálový duel medzi Spišskou Novou Vsou a Košicami je na programe v piatok 5. apríla. Finalistov spoznáme najneskôr 16. apríla.

Pavúk play-off Tipos extraligy

(Autor: Sportnet)
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Dominanciu východu narušila Nitra. Pozrite si zloženie semifinále play-off extraligy