Hokejisti sa predstavia v Bratislave. Koľko stoja vstupenky na Vianočný Kaufland Cup?

Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave.
Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave. (Autor: TASR)
Sportnet|11. dec 2023 o 14:30

Novinkou je exkluzívna vstupenka.

BRATISLAVA. Slovenskí hokejisti sa od 13. do 15. decembra predstavia pred domácimi priaznivcami na turnaji Vianočný Kaufland Cup 2023.

Podujatie hostí Zimný štadión Ondreja Nepelu (Tipos Aréna) v Bratislave.

Kaufland Cup bol tradičnou prípravou slovenských hokejistov tesne pred MS v hokeji, vlani však organizátori prišli s vianočnou edíciou a pokračujú v nej aj v roku 2023.

V roku 2022 sa Slovákom mimoriadne darilo, keď si pripísali dve vysoké výhry a suverénne ovládli domáce podujatie. Nórov zdolali 6:0 a Lotyšov 6:1. Aj v roku 2023 vyzvú doma rovnakých súperov.

Program turnaja Vianočný Kaufland Cup 2023

Streda 13. decembra:

Slovensko - Nórsko 18.00 h

Štvrtok 14. decembra:

Nórsko - Lotyšsko 18.00 h

Piatok 15. decembra:

Slovensko - Lotyšsko 18.00 h

Koľko stoja vstupenky?

Slováci nastúpia najskôr v stredu 13. decembra o 18.00 h proti Nórsku, následne v piatok 15. decembra tiež o 18.00 h vyzvú Lotyšsko. Štvrtkový program vyplní vzájomný duelov oboch slovenských súperov.

Najlacnejší lístok na zápas Slovenska v sektoroch za bránkou stojí 15 eur, drahší 19 eur a najdrahší v sektoroch A10 a A4 s najlepším výhľadom na ľadovú plochu 24 eur.

Imobilný fanúšik zaplatí 5 eur, jeho doprovod má vstup zdarma. K dispozícii je aj permanentka na všetky tri duely. Jej cena sa pohybuje v rozpätí 22 až 40 eur. Informuje Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).

Pár dní pred turnajom sú vstupenky ešte dostupné. K dispozícii je ešte niečo cez 300 permanentiek a voľné vstupenky sú aj na jednotlivé zápasy.

Vstupenky na Vianočný Kaufland Cup 2023 si môžete kúpiť na tomto odkaze.

Informácie k predaju vstupeniek na Vianočný Kaufland Cup 2023

  • predaj je obmedzený na max. 4 lístky na jeden email cez www.ticketportal.sk
  • v kamennej predajni je max. počet lístkov na osobu 4 lístky
  • deti do 6 rokov majú bezplatný vstup bez nároku na miesto
  • držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20 % po preukázaní sa príslušným preukazom
  • štadión sa otvára vždy 1 hodinu pred začiatkom zápasu

Exkluzívna vstupenka ako predčasný vianočný darček

SZĽH si pre fanúšikov pripravil aj predčasný vianočný darček. Na duel Slovenska proti Nórsku aj Lotyšsku dáva do predaja obmedzený počet 10 vstupeniek na každé stretnutie s označením Zlatý Bažant Tour, vďaka ktorej môže verejnosť exkluzívne nahliadnuť do predzápasovej prípravy reprezentantov.

Lístok zahŕňa 60-minútovú komentovanú prehliadku šatne a sprievodných priestorov vrátane striedačky, možnosť stretnutia s hlavným trénerom Craigom Ramsaym v predzápasovej atmosfére, pohľad na rozcvičku národného tímu, príležitosť ťuknúť si s hráčmi pri nástupe na rozkorčuľovanie, podpísaný reprezentačný dres aktuálnym výberom, VIP vstupenku s neobmedzenou konzumáciou a možnosťou sledovať duel v obkolesení hokejových osobností z najlepších miest v aréne a tiež darček od partnera.

Cena vstupenky je 299 eur. K dispozícii sú však už len posledné exkluzívne vstupenky.

JOJ Šport
Vianočný Kaufland Cup v TV
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Hokejisti sa predstavia v Bratislave. Koľko stoja vstupenky na Vianočný Kaufland Cup?