Museli mu späť prišívať ucho. Carlson pauzuje po otrasnom zranení

John Carlson po tom, čo inkasoval strelu do oblasti hlavy.
John Carlson po tom, čo inkasoval strelu do oblasti hlavy. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|11. jan 2023 o 07:19

Obranca Washingtonu nehral od 23. decembra.

WASHINGTON. Klubu Washington Capitals už takmer tri týždne chýba kľúčový obranca. John Carlson je na maródke po hororovom zranení.

Deň pred Štedrým dňom hrali Caps na domácom ľade proti Winnipegu Jets. Zápas sa pre Carlsona skončil predčasne, keďže ho do ucha trafil puk po tvrdej strele Brendena Dillona.

VIDEO: Zásah puku do ucha Johna Carlsona

Organizácia nezverejnila nijaké presné detaily zranenia, len informovala, že bude bek chýbať dlhodobo. Vrátiť by sa mohol ku koncu základnej časti.

Jeho manželka však na sociálnej sieti Instagram napísala, že mu museli naspäť prišívať ucho. Bolo to pri príspevku, ktorým oslávila jeho 33. narodeniny.

"Keď som sa na Vianoce ráno zobudila potom, čo som nemohla poriadne spať, smiala som sa a plakala naraz, keďže som si uvedomila, že si napriek tomu, že si predtým nespal a bol hospitalizovaný, stihol nachystať domáce koláčiky, navariť úžasnú večeru a perfektne naaranžovať darčeky pre deti," píše Gina Carlsonová.

Aj tréner Peter Laviolette potvrdil, že sa zadák cíti dobre, hoci "má pred sebou ešte dlhú cestu".

Carlson v doterajšom priebehu ročníka odohral 30 zápasov. Strelil v nich osem gólov a pridal trinásť asistencií. Odsedel si šesť trestných minút.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Museli mu späť prišívať ucho. Carlson pauzuje po otrasnom zranení