Ruský útočník opustil Colorado. V jeho izbe našli intoxikovanú ženu

Valerij Ničuškin (vľavo) a Alexandar Georgijev.
Valerij Ničuškin (vľavo) a Alexandar Georgijev. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|28. apr 2023 o 07:28

Polícia neeviduje nijaké trestné oznámenie v súvislosti s prípadom.

DENVER. Ruský útočník Valerij Ničuškin odohral v play-off NHL v sezóne 2022/23 len dva duely. Ďalšie nepridal potom, čo z osobných dôvodov dočasne opustil klub Colorado Avalanche.

Záhadný prípad má vďaka novinárom z USA vysvetlenie. Išlo o incident v jeho hotelovej izbe, ktorý sa udial po prílete mužstva z Denveru do Seattlu.

Podľa informácií Denver Post našiel klubový lekár v jeho hotelovej izbe ženu po otrave alkoholom. Intoxikácia bolo natoľko vážna, že jej musel privolať záchrannú službu.

Žena sa údajne správala agresívne. Lekára udrela. On sa rozhodol nepodať na ňu trestné oznámenie a polícia v tomto prípade neeviduje žiadne vyšetrovanie.

Dvadsaťosemročná žena uviedla, že je z Ruska, narodila sa na Ukrajine a "nikdy nemala chodiť do Spojených štátov". Podľa jej slov jej ktosi "zlý zobral pas". S Ničuškinom podľa Seattle Times nie sú rodina.

Keďže organizácia útočníka nesuspendovala, môže sa vrátiť do tímu. Či a kedy sa tak stane zostáva nejasné. "Lavíny" sú na pokraji vypadnutia, možno im zostáva jediný zápas.

Tréner Bednar aj líder mužstva MacKinnon uviedli, že by forvarda radi uvítali späť v zostave. "Určite by sme radi hrali s Valom a Gabrielom Landeskogom, patria k najlepším krídelníkom v lige. Ale taký je život. Chýbajú nám," vyjadril sa MacKinnon.

Ničuškin zaznamenal v ročníku 2022/23 47 (17+30) bodov v 53 stretnutiach. Vo vyraďovacích bojoch stihol streliť jeden gól. Vo vlaňajšom ťažení za Stanley Cupom patril k najdôležitejším hráčom tímu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ruský útočník opustil Colorado. V jeho izbe našli intoxikovanú ženu