Utah zverejnil logo aj dresy na prvú sezónu. Dominujú modrá, čierna a biela

Domáci dres Utahu v prvej sezóne v NHL.
Domáci dres Utahu v prvej sezóne v NHL. (Autor: X / Utah Hockey Club)
Oh my Hockey|14. jún 2024 o 06:57

Pre prvú sezónu si zvolili jednoduchý koncept.

SALT LAKE CITY. Utah Hockey Club. S takýmto názvom nastúpi nová organizácia do svojej prvej sezóny v Národnej hokejovej lige.

Oficiálne oznámenie bolo zverejnené v noci na piatok. Klub, ktorý vznikol po presťahovaní Arizony, nechal fanúšikov hlasovať o novom názve, avšak s tým nastúpi až od ročníka 2025/26.

Nový klub predstavil logo aj dresy.

Ide o jednoduchý koncept. Primárne logo klubu tvorí svetlomodrý kruh, v ktorom je čierna kružnica. V tej sa nachádza nápis "Utah" lemovaný nápisom "Hockey Club".

V podobnom duchu sa nesú aj alternatívne logá. V jednom z nich je načrtnutý obrys štátu, kde bude nová organizácia pôsobiť.

Klubovými farbami sú čierna, biela a modrá.

Do tých sú zladené dresy. Domáci je čierny, hosťujúci biely. Modrá sa na nich objaví len v malom pomere a na zverejnenom návrhu na nich vôbec nefiguruje logo.

Podľa vysvetlenia od klubu má táto dočasná klubová identita poukázať na poznávacie znaky štátu Utah. Tými sú skaly, hory a soľ.

Nie je vylúčené, že s podobným konceptom bude vedenie pracovať aj naďalej. Názov "Utah Hockey Club" sa totiž dostal medzi finálnu šestku, z ktorej si fanúšikovia vyberajú nový názov pre klub. Ďalšími menami na výber sú Blizzard, Mammoth, Outlaws, Venom a Yeti.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Utah zverejnil logo aj dresy na prvú sezónu. Dominujú modrá, čierna a biela