Do Levíc prišla známa tvár. Hokejový tím už vedie tréner Gregor

Dušan Gregor.
Dušan Gregor. (Autor: TASR - Erika Ďurčová)
TASR|27. okt 2021 o 14:15

Vo funkcii nahradil Výboha, ktorý abdikoval.

LEVICE. Hokejistov HK Levice povedie v pozícii hlavného trénera Dušan Gregor. Vo funkcii nahradil Andreja Výboha, ktorý v utorok abdikoval. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Hráči Levíc vyhrali v doterajšom priebehu sezóny Slovenskej hokejovej ligy (SHL) iba jeden zápas a po 11. kole sú na poslednom 12. mieste súťaže. Pod nimi je iba slovenská "osemnástka," ktorá je však mimo poradia.

Levice strácajú na predposledné Brezno trinásť bodov. Nový kormidelník mal premiéru v stredajšom domácom zápase proti Humennému.

"S pánom trénerom Gregorom sme sa dohodli na spolupráci do konca aktuálne prebiehajúcej sezóny. Sme radi, že v takejto situácii prijal našu ponuku. Rokovanie s Dušanom prebehlo korektne a expresne rýchlo. Do takejto neľahkej situácie je veľmi ťažké získať kvalitnú trénerskú náhradu.

Dušan prijal veľmi zložitú výzvu a zároveň ukázal charakter. Je to tréner, ktorý verí v svoje schopnosti. Poznám ho už dlho a myslím si že sa svojej úlohy chopí od prvého tréningu. Stále sme v štádiu dopĺňania kádra, čo je v tejto fáze sútaže veľmi zložité," uviedol športový riaditeľ HK Levice Marcel Ozimák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Do Levíc prišla známa tvár. Hokejový tím už vedie tréner Gregor