Majster extraligy stále čaká na prvý zápas v roku. Ďalší sa zrušil pre covid

Hráči HKM Zvolen.
Hráči HKM Zvolen. (Autor: TASR – Milan Kapusta)
TASR|6. jan 2022 o 12:30 (aktualizované 6. jan 2022 o 14:02)

Štvrtkový duel vo Zvolene nebude.

ZVOLEN. Zápas štvrtkového 49. kola hokejovej Tipos extraligy medzi HKM Zvolen a HK Poprad sa neodohrá pre výskyt ochorenia covid-19 v tíme hostí.

Úradujúci majster si opäť musí počkať na prvé vystúpenie v novom roku, pre pozitívne testy v kádri súpera sa neuskutočnil ani utorňajší súboj v Liptovskom Mikuláši.

"Na základe dokumentov predložených zástupcami klubu spod Tatier, Ligová rada zápas HKM Zvolen – HK Poprad odložila pre výskyt ochorenia covid-19 v tíme súpera. Náhradný termín pre odohratie odloženého stretnutia zatiaľ nie je stanovený, Zvolenčania sa tak od dnešného dopoludnia začali pripravovať na nedeľňajšie derby s Banskou Bystricou pod Urpínom.

Pod Pustým hradom všetci veria, že do tretice to už konečne vyjde a premiérový zápas pre HKM v novom roku bude realitou," informovala oficiálna stránka zvolenského klubu.

Okrem štvrtkového zápasu Popradčania neodohrajú ani nedeľný duel 50. kola s Liptovským Mikulášom.

Podľa webu "kamzíkov" sa v kádri opäť objavilo niekoľko prípadov koronavírusu a mužstvu boli nariadené karanténne opatrenia. Oba odložené zápasy sa odohrajú v náhradnom termíne.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Majster extraligy stále čaká na prvý zápas v roku. Ďalší sa zrušil pre covid