San Jose Sharks predstavili nové dresy. Chcú kráčať s dobou

Logan Couture v novom drese San Jose Sharks.
Logan Couture v novom drese San Jose Sharks. (Autor: Twitter / San Jose Sharks)
Oh my Hockey|15. sep 2022 o 08:15

San Jose Sharks urobili väčšie zmeny na dizajne dresov po deviatich rokoch.

SAN JOSE. Klub San Jose Sharks a spoločnosť Adidas predstavili nový dizajn dresov, ktoré budú nosiť od začiatku sezóny 2022/23.

Ako sa píše na ich oficiálnom webe, tzv. "Evolve uniform" je založený na pôvodnej identite klubu, no vnáša doň nové, moderné módne aspekty.

Nový dizajn dostal ako domáci, tak vonkajší dres. Čiernu farbu na nohaviciach a prilbách nahradí modrozelená. Na spodnú časť dresov sa vracia pás a nový charakter budú mať aj pásy na rukávoch. Na ramenách sa objavia logá.

"Naše pôvodné dresy sú medzi fanúšikmi Sharks stále mimoriadne obľúbené, čiastočne aj preto, že v tom čase mysleli dopredu," povedal Doug Bentz, marketingový riaditeľ Sharks.

"Rovnako ako vtedy, aj teraz sa musíme naďalej vyvíjať smerom do budúcnosti, najmä keď vstupujeme do novej éry hokeja Sharks. Spojenie lásky našich fanúšikov k prvému dresu a zároveň vernosť nášmu inovatívnemu duchu, to bola inšpirácia pre nový dres "Evolve". "Evolve uniform" je poctou tradícii a zároveň reprezentuje novú generáciu hokeja Sharks."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»San Jose Sharks predstavili nové dresy. Chcú kráčať s dobou