Hokej: Podľa Lašáka chýba Pardubiciam jeden domáci zápas

Ján Lašák
Ján Lašák (Autor: Reuters)
SITA|10. okt 2007 o 15:25

OSTRAVA 10. októbra (SITA) - Hokejisti Pardubíc sú v úvode sezóny vo veľkej kríze a doplácajú na to, že takmer celú úvodnú štvrtinu súťaže odohrajú na klziskách súperov. Prvého domáceho duelu sa Východočesi ...

OSTRAVA 10. októbra (SITA) - Hokejisti Pardubíc sú v úvode sezóny vo veľkej kríze a doplácajú na to, že takmer celú úvodnú štvrtinu súťaže odohrajú na klziskách súperov. Prvého domáceho duelu sa Východočesi dočkajú až 16. októbra. Pardubiciam zatiaľ nepomohol ani návrat Jána Lašáka do bránky. Slovenský gólman sa po doliečení operovaného kolena dostal do bránky v posledných dvoch dueloch v Plzni a Vítkoviciach. Bol síce oporou, na víťazstvo to však nestačilo.

"Veľmi nám chýba jeden domáci zápas, ktorý by nás nakopol. Verím, že to zlomíme ešte pred 16. októbrom," povedal pre MF Dnes Ján Lašák. Pardubice dali v utorok vo Vítkoviciach prvý gól po 170 minútach, dokázali stiahnuť aj dvojgólový náskok súpera, ale napokon opäť prehrali. "Všetci už sme z toho veľmi smutní. Vo Vítkoviciach sme mohli vyhrať. Tvrdo sme pracovali, lenže opäť nás zlomili veľké individuálne chyby. Oni potom triafali do prázdnej bránky," dodal pre MF Dnes Ján Lašák.


Nachádzate sa tu:
Domov