VIDEO: Prvý zápas, prvý gól. Regenda pri debute v AHL skóroval

Pavol Regenda.
Pavol Regenda. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|3. nov 2022 o 07:01

Gól strelil aj Miloš Kelemen.

SAN DIEGO. Pavol Regenda pokračuje vo výborných výkonoch aj na farme. Už v premiérovom dueli za San Diego skóroval.

V 44. minúte strelil prvý gól Gulls v zápase. Vyrovnával na 1:1 po clone brankárovi a následnej dorážke. Výhru však neoslávil, jeho tím prehral s Bakersfieldom 2:3.

Slovenský forvard hral v prvej formácii. Zaznamenal dve trestné minúty za hákovanie a trikrát vystrelil na súperovu bránku.

VIDEO: Prvý gól Pavla Regendu v AHL

Regenda predtým v prvom tíme "káčerov" odohral päť zápasov, v ktorých získal dva body za asistencie. Neskôr stratil miesto na zápasovej súpiske a v troch dueloch bol iba v pozícii zdravého náhradníka.

Gól strelil aj Miloš Kelemen. Šesť sekúnd pred záverečnou sirénou spečatil výhru Tucsonu nad Calgary 3:1. Pripísal si aj plusový bod. Jeho súperom bol Martin Pospíšil, ktorý nebodoval, trikrát vystrelil a odsedel si štyri trestné minúty.

Utica Comets so Šimonom Nemcom v zostave podľahla Providence Bruins 3:4 po nájazdoch. Obranca, ktorý dva razy strieľal, nebodoval.

Okrem toho sa v AHL hrali aj ďalšie dva zápasy. Laval na domácom ľade nestačil na Toronto Marlies po výsledku 4:7 a najjednoznačnejšie víťazstvo dosiahli hráči Rochesteru, ktorí zdolali Syracuse 7:2.

Tabuľka AHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Prvý zápas, prvý gól. Regenda pri debute v AHL skóroval