Jágr vybuchol a skritizoval fanúšikov svojho Kladna: Aký to má zmysel? Pre koho sa to hrá?

Jaromír Jágr.
Jaromír Jágr. (Autor: TASR )
Sportnet|30. okt 2023 o 11:40

Jeho čísla úplne nesedia s oficiálnymi zápismi.

KLADNO. Hokejisti Kladna bodovali v českej Tipsport extralige sedemkrát za sebou a v nedeľu na svojom ľade hostili Pardubice, ktoré sa dostali na čelo súťaže.

Napriek slušnej forme a atraktívnemu súperovi sa domáci štadión s kapacitou 5200 divákov nezaplnil tak, ako sa očakávalo. Prišlo necelých tritisíc fanúšikov, čo nahnevalo majiteľa klubu z Kladna Jaromíra Jágra.

Ten svoju nespokojnú reakciu zverejnil na sociálnej sieti.

"Sedemkrát za sebou bodujeme, hráme pekný bojovný hokej, prídu Pardubice, možno najlepší tím v Česku, rozhodne s najväčším rozpočtom. Je nedeľa a príde nás podporiť 2200 platiacich divákov (Pozn.: oficiálne číslo bolo 2956). To ako fakt?" napísal Jágr.

Jeho Kladno nakoniec podľahlo favoritovi 2:6 a v tabuľke mu patrí so ziskom 17 bodov 12. miesto z celkovo štrnástich účastníkov.

"Tak a teraz vy, čo máte na všetko odpoveď, mi povedzte, aký to má zmysel? Pre koho sa to hrá?" pokračoval v príspevku.

"Veď aj na Boleslav prišlo viac ľudí a to sú poslední a doma naposledy dostali 0:8," dodal Jágr v ďalšom príspevku.

Ako dodáva sport.cz, Jágr s číslami pravdu nemal. Na zápas poslednej Mladej Boleslavi s predposlednými Vítkovicami, ktorý vyhrali hostia 3:2, prišlo iba 2479 divákov.

Kladno má v českej extralige druhú najnižšiu priemernú návštevnosť - 3200 divákov na zápas. Horšie je na tom iba spomínaná posledná Mladá Boleslav s číslom 2963.

Tabuľka českej Tipsport extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Jágr vybuchol a skritizoval fanúšikov svojho Kladna: Aký to má zmysel? Pre koho sa to hrá?