Pardavý mal ponúknuť svoj post, vedenie Slovana jasne reagovalo

Na snímke Ján Pardavý ako hlavný tréner HC Slovan Bratislava.
Na snímke Ján Pardavý ako hlavný tréner HC Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Sportnet|22. feb 2023 o 17:25

Zlé výkony Slovana vyvrcholili prehrou s Prešovom.

BRATISLAVA. HC Slovan Bratislava je síce naďalej na prvom mieste Tipos extraligy, no jeho výkony v poslednom období nie sú príliš uspokojivé.

Po reprezentačnej prestávke vyhral z piatich zápasov len dva a nebyť slabšej formy Zvolena, dozaista by sa menil líder extraligovej tabuľky.

Belasí svojich fanúšikov výrazne sklamali najmä v utorňajšom zápase, v ktorom na domácom ľade prehrali s posledným Prešovom 1:4.

"Toto sa nemôže stávať, je to hanba. Musíme sa ospravedlniť za výkon, ktorý sme podali. Musíme začať tvrdo pracovať, chcieť vyhrávať súboje a zápasy. Každý z nás musí byť zodpovedný za seba," skonštatoval útočník Samuel Takáč.

Fanúšikovia neraz v zápase kričali "My chceme Slovan" a po záverečnom klaksóne "odmenili" hráčov s orlom na hrudi za ich výkon piskotom.

Po zápase sa objavili špekulácie o zotrvaní hlavného trénera Jána Pardavého. Redaktor Denníka Šport Tomáš Prokop na sociálnej sieti twitter uviedol, že Pardavý dokonca mal vedeniu klubu ponúknuť svoje miesto.

HC Slovan to nepotvrdil, ale na klubovom webe zverejnil vyhlásenie.

"Akcionári vyjadrili trénerskému tímu a športovému manažmentu plnú podporu. Vedenie klubu hráčom zdôraznilo, že výkony a výsledky z minulých stretnutí, najmä v domácom prostredí, pred vlastnými fanúšikmi, sa nemôžu opakovať.

Na kabínu apelovalo k zlepšeniu výkonnosti, tímovosti a vyvinutia maximálneho úsilia o nápravu herného prejavu smerom k záveru základnej časti, ako aj blížiacemu sa play off.

Práve v závere dlhodobej súťaže je cieľom Slovana potvrdiť prvé miesto a čo najlepšie sa pripraviť na vyraďovaciu súťaž, ktorá pre Slovan ako obhajcu titulu začne v druhej polovici marca," uvádza klubový web.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Pardavý mal ponúknuť svoj post, vedenie Slovana jasne reagovalo