Hokej: Ján Lašák prvýkrát od operácie kolena na ľade

Slovenský brankár Ján Lašák sa pomaly vracia do zostavy Pardubíc po augustovej operácii kolena
Slovenský brankár Ján Lašák sa pomaly vracia do zostavy Pardubíc po augustovej operácii kolena (Autor: ČTK)
SITA|18. sep 2007 o 10:50

PARDUBICE 18. septembra (SITA) - Slovenský hokejový brankár Ján Lašák si po operácii kolena v pondelok prvýkrát zatrénoval na ľade. Dvadsaťosemročná opora HC Moeller Pardubice absolvovala tréning pod ...

PARDUBICE 18. septembra (SITA) - Slovenský hokejový brankár Ján Lašák si po operácii kolena v pondelok prvýkrát zatrénoval na ľade. Dvadsaťosemročná opora HC Moeller Pardubice absolvovala tréning pod vedením legendárneho českého gólmana Jiřího Holečka.

"Páčilo sa mi to. Nebola to len stará škola. Naopak, z jeho cvičení cítiť nové trendy, najmä čo sa týka rýchlosti na čiare a správneho postoja. Pohlad iného odborníka z odlišného uhla je pre mna vítanou novinkou," pochvaľoval si v rozhovre pre český denník Sport spoluprácu s Holečkom Lašák, ktorý k prvému tréningu ešte poznamenal: "Ťažko predvídať, ako bude koleno reagovať. Nebolo to nič moc. Žiadna výbušnosť. Je vidieť, že posledné dva mesiace som skoro nič nerobil. Ja to však doženiem." Majster sveta z roku 2002 sa chirugickému zákroku v kolene podrobil v prvej augustovej dekáde.


Nachádzate sa tu:
Domov