Kto ho nahradí? Asistent trénera Slovana sa z rodinných dôvodov vzdal funkcie

Andrej Kmeč.
Andrej Kmeč. (Autor: TASR)
SITA|7. jún 2024 o 15:57

Andrej Kmeč mal v Slovane ešte rok platnú zmluvu, v klube budú hľadať nového asistenta Petrovi Oremusovi.

BRATISLAVA. Hokejový klub HC Slovan Bratislava a doterajší asistent trénera Andrej Kmeč sa dohodli na predčasnom ukončení spolupráce.

Andrej Kmeč mal v Slovane ešte rok platnú zmluvu, o uvoľnenie však požiadal z rodinných dôvodov. Informoval o tom HC Slovan Bratislava na svojom fejsbúkovom profile.

"Trénerovi Kmečovi ďakujeme za kvalitné služby, ktoré klubu odovzdal od svojho príchodu v decembri 2023 a v ďalšej trénerskej kariére mu želáme veľa úspechov.

O doplnení realizačného tímu hlavného trénera Petra Oremusa bude klub informovať v najbližších dňoch, resp. týždňoch, akonáhle budú podpísané príslušné zmluvy," komentoval HC Slovan Bratislava Kmečov odchod.

Štyridsaťšesťročný Kmeč v minulej sezóne pôsobil aj ako asistent Martina Dendisa pri slovenskom reprezentačnom tíme do 18 rokov.

Vo vlaňajšej sezóne 2023/2024 slovanisti podávali nevyrovnané výkony, čo si odniesli časté rošády trénerov. Jána Pardavého vystriedal Čech Vladimír Růžička a toho zase Peter Oremus.

Skúsenému trénerovi sa napokon podarilo "belasých" vytiahnuť na piatu priečku po základnej časti, vo štvrťfinále play-off však hladko prehrali s vtedy ešte úradujúcim majstrom z Košíc 0:4 na zápasy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Kto ho nahradí? Asistent trénera Slovana sa z rodinných dôvodov vzdal funkcie