Třinec mohutne finišoval. Napriek tomu sa rozhodne v Pardubiciach

Hokejisti HC Dynamo Pardubice.
Hokejisti HC Dynamo Pardubice. (Autor: HC Dynamo Pardubice/ twitter)
Sportnet|12. apr 2023 o 20:15

Bodovalo až päť slovenských hokejistov.

Tipsport extraliga - semifinále play-off, 6. zápas

Třinec - Pardubice 3:5 (0:3, 0:1, 3:1)

Góly: 44. Smith (Hudáček, Marinčin), 50. Hudáček (Čukste), 54. Nestrašil (Marcinko, M. Růžička) - 4. Vála (R. Kousal, Zohorna), 5. Rákos (Čerešňák, Říčka), 14. Vondráček (Košťálek, Paulovič), 39. Zohorna (R. Kousal), 59. Radil (R. Kousal)

/stav série 3:3/

TŘINEC. Hokejisti Pardubíc zvíťazili v stredajšom šiestom zápase semifinále play off českej extraligy na ľade Trinca 5:3 a odvrátili možnosť vypadnutia.

Stav série tak vyrovnal víťaz základnej časti na 3:3 na zápasy, rozhodujúci siedmy duel je na programe v piatok v Pardubiciach.

Pardubice mali skvelý vstup do zápasu. Už pred začiatkom druhej tretiny sa Třinec rozhodol vymeniť brankára, keďže prehrával 0:3.

Po dvoch tretinách to bolo dokonca už 0:4, no aj vďaka slovenskej enkláve sa podarilo "oceliarom" v 54. minúte strelil kontaktný gól na 3:4.

Vypredaná WERK aréna hnala domácich za vyrovnaním, ale 63 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času spečatil výhru hostí Lukáš Radil.

Zo slovenských hokejistov si vylepšili štatistiky Libor Hudáček (1+1), Martin Marinčin, Tomáš Marcinko, Peter Čerešňák a Matej Paulovič (zhodne 0+1).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Třinec mohutne finišoval. Napriek tomu sa rozhodne v Pardubiciach