Zápas hviezd NHL sa blíži. Poznáme mená trénerov

All-Star game NHL 2016.
All-Star game NHL 2016. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey, TASR|12. jan 2022 o 12:36

Hráčske hviezdy budú viesť hviezdy na lavičke.

LAS VEGAS. Trénermi v All-Star exhibícii hokejovej NHL budú Rod Brind'Amour, Andrew Brunette, Jared Bednar a Peter DeBoer. Miniturnaj výberov divízií sa bude konať 5. februára na ľade T-Mobile Areny v Las Vegas.

Tréner Caroliny Brind'Amour si pripíše svoju prvú trénerskú účasť v exhibícii. Hurricanes si momentálne držia najlepšiu percentuálnu úspešnosť v lige.

Premiéru na podujatí si odkrútia aj Brunette, ktorého Florida vedie Atlantickú divíziu, a Bednar, ktorý má s Coloradom najlepšiu percentuálnu úspešnosť v Centrálnej divízii.


Iba DeBoer sa už v zápase hviezd predstavil už v minulosti. Súčasný kouč Vegas si vyslúžil poctu v roku 2017, keď viedol San Jose Sharks. Rolu v jeho nominácii mohol zohrať aj fakt, že sa bude hrať v Las Vegas.

Víkend hviezd bude pozostávať z tradičného turnaja zručností a troch zápasov, v ktorom proti sebe nastúpia výbery jednotlivých divízií vo formáte traja proti trom. Každý tím bude mať k dispozícii šiestich útočníkov, troch obrancov a dvoch brankárov.

Niekoľkých hráčov si pritom vyberú samotní fanúšikovia. Ide o kapitánov, ktorí sú už takmer jasní - mali by nimi byť Auston Matthews, Alexander Ovečkin, Nathan MacKinnon a Connor McDavid.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Zápas hviezd NHL sa blíži. Poznáme mená trénerov