Lučenec v Lige majstrov stopercentný, postup ešte istý nemá

Futsalisti Mimel Lučenec.
Futsalisti Mimel Lučenec. (Autor: Jozef Mikuš)
Sportnet|24. aug 2023 o 21:01

V druhom zápase zdolal FC Encamp 7:1.

Predkolo Ligy majstrov - skupina E

Mimel Lučenec - FC Encamp 7:1 (4:1)

Góly: 6. a 36. Leovski, 7. Belaník, 12. Fehérvári, 15. Marík, 30. McLaren (vlastný), 37. Machado - 19. Grcič (vlastný)

Rozhodovali: Subashi, Tokarewicz, Moreno Reina

Lučenec: Kušnír (Olinha) - Grcič, Belaník, Leovski, Washington, Marík, Fehérvári, Ostrák, Greško, Netynho, Machado, Novenko, Čeřovský

Saltires: Dow (Steele) - Steedman, McLaren, Smith, Aloulou, K. Ballingall, Brown, S. Ballingall, Bell, Newlands, Laurie, Bateman,Brand

LUČENEC. Futsalisti Mimel Lučenec vyhrali aj v druhom zápase predkola Ligy majstrov. Slovenský majster si poradil s FC Encamp 7:1.

Lučenčania stavili opäť na rýchly úvod. Už v 7. minúte viedli 2:0 po góloch Leovskiho a Belaníka.

Do polčasu stihli domáci futsalisti pridať ešte dva presné zásahy. Postarali sa o ne kapitán tímu Fehérvári a nová letná posila Marík. Po tečovanej strele sa lopta odrazila v 19. minúte do bránky Lučenca a hosťom bol pripísaný prvý gól v dueli.

Pokúšali sa oň aj v úvode druhého polčasu, predviedli niekoľko pekných akcií. Z gólu sa však v 30. minúte tešili domáci, keď si McLaren vrazil loptu do vlastnej brány.

Šiesty gól domácich pridal opäť Leovski, pre ktorého to bol druhý zásah v zápase. Siedmy gól pridal Lučenec v 37. minúte, postaral sa oň ďalší nováčik v tíme Machado.

Lučenec ešte istý postup do hlavnej časti nemá. O všetkom rozhodne až sobotný večerný duel proti FC Cosmos Tallinn. Ten má rovnako na svojom konte 6 bodov, do ďalšej fázy postupuje len jeden tím.

Tabuľka skupiny E

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Lučenec v Lige majstrov stopercentný, postup ešte istý nemá