Lučenec je bližšie k Lige majstrov, v úvodnom dueli otočil skóre

Futsalisti tímu Mimel Lučenec.
Futsalisti tímu Mimel Lučenec. (Autor: Mimel Lučenec Futsal/ instagram)
Sportnet|25. aug 2022 o 17:30

Slovenského majstra čakajú ešte súperi z Írska a Estónska.

Predkolo Ligy majstrov vo futsale - skupina H

MIMEL Lučenec - Futsal Club Cardiff 6:3 (3:2)

Góly: 7. Směřička, 8. Prgomet, 14. Greško, 26. Brunovský, 27. Grcič, 32. Čeřovský - 1. a 19. Maynard (prvý z 11 m), 37. Mcdowell

TALLINN. Futsalisti slovenského majstra MIMEL Lučenec začali úspešne súboje v H-skupine predkola prestížnej Ligy majstrov 2022/2023.

V úvodnom zápase zdolali Futsal Club Cardiff 6:3, hoci už od 35. sekundy prehrávali najtesnejším rozdielom, keď premenil penaltu Dean Maynard.

Tréner Marián Berky pred zápasom priznal, že súpera z Walesu Lučenčania príliš nepoznajú, ale veria, že potvrdia úlohu favorita. To sa im po nevydarenom úvode začalo dariť už v prvej desaťminútovke.

V 7. minúte vyrovnal Martin Směřička a o 72 sekúnd neskôr poslal Lučenec do vedenia Mihovil Prgomet. V 14. minúte na nich nadviazal Róbert Greško, no posledné slovo mal v prvom polčase opäť Maynard.

Po zmene strán hráči Lučenca žiadnu drámu nepripustili. Do streleckej listiny sa zapísali Anton Brunovský, Jakov Grcič a Daniel Čeřocský, a tak v 32. minúte svietil na ukazovateli skóre stav 6:2. Za hostí už len skorigoval Alex Mcdowell.

Do hlavnej časti Ligy majstrov sa prebojujú len víťazi každej z ôsmich skupín predkola. Lučenec čaká ešte írsky Blue Magic a domáci FC Cosmos Tallinn.

Tabuľka skupiny H

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Lučenec je bližšie k Lige majstrov, v úvodnom dueli otočil skóre