Nepoučil sa. Futbalista Arsenalu opäť inhaloval z balónika

Alexandre Lacazette z Arsenalu Londýn sa teší z gólu v prvom zápase semifinále Európskej ligy Arsenal Londýn - Valencia CF 2. mája 2019 v Londýne.
Alexandre Lacazette z Arsenalu Londýn sa teší z gólu v prvom zápase semifinále Európskej ligy Arsenal Londýn - Valencia CF 2. mája 2019 v Londýne. (Autor: TASR)
SITA|18. máj 2020 o 11:33

Klub zrejme tvrdo zakročí.

BRATISLAVA. Problém s drogami vo futbalovom Arsenale? Užíva Alexandre Lacazette zakázané stimulanty?

Titulky anglických médií vyznievajú divoko bulvárne, ale fotografie prezrádzajú, že na nich bude niečo pravdy.

Nahrávka sa dostala do obehu

Na internet prenikli fotografie, na ktorých francúzsky útočník v službách londýnskeho Arsenalu vdychuje niečo z balónika a tvári sa pritom veľmi spokojne.

Malo by ísť o oxid dusný či rajský plyn, stimulant známy vo Veľkej Británii aj ako "hippy crack", ktorý pomáha k lepšej relaxácii a dobrej nálade.

Podľa Daily Star Sport nahrávka s Lacazettom a jeho balónikom mala pôvodne putovať iba niekoľkým priateľom, ale nedopatrením sa dostala do obehu na internete.

Arsenal berie situáciu vážne

Dvadsaťosemročný francúzsky reprezentant preto musí vziať do úvahy možné následky. Podľa Daily Mirror vedenie Arsenalu je sklamané správaním sa hráča a nepríjemnú záležitosť vyrieši v rámci klubu.

"Je to súkromná záležitosť, ktorú berieme vážne a budeme ju posudzovať interne," píše sa v krátkom vyhlásení tradičného účastníka Premier League.

Nie je to prvýkrát, čo bol Alexandre Lacazette pristihnutý pri vdychovaní "hippy cracku“ a nebol sám z Arsenalu.

Pred dvoma rokmi malo vedenie Arsenalu podobné skúsenosti aj s Mesutom Özilom, Pierrom-Emerickom Aubameyangom, Seadom Kolašinacom či Mattelom Guendouzim. Všetci títo hráči si vtedy pomáhali k dobrej nálade aj pitím alkoholu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Nepoučil sa. Futbalista Arsenalu opäť inhaloval z balónika