Ibrahimovič bude hviezdou festivalu Sanremo. Pohneval si tým fanúšikov

Zlatan Ibrahimovič.
Zlatan Ibrahimovič. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. mar 2021 o 10:30

Švédsky futbalista bude súčasťou viacerých programov.

BRATISLAVA. AC Miláno bude možno až tri týždne bez svojho najlepšieho strelca Zlatana Ibrahimoviča.

Pre natiahnutý stehenný sval na ľavej nohe s určitosťou vynechá ligové súboje proti Udinese a Hellas Verona, ako aj prvý zápas osemfinále Európskej ligy proti Manchestru United. Informovala o tom Gazzetta dello Sport, cituje ju web SportNews.bz.

Švédsky futbalista sa zranil v nedeľňajšom súboji 24. kola na trávniku AS Rím. V zápase, kde jeho tím zvíťazil 2:1, odohral iba 56. minút. Po vystriedaní sa sťažoval na pnutie v ľavom stehennom svale a začal si ho "ľadovať".

Tridsaťdeväťročný kanonier je so 14 gólmi tretí najlepší strelec Serie A, viac gólov dosiaľ nastrieľali iba Cristiano Ronaldo (19) a Romelu Lukaku (18).

Zlatan Ibrahimovič po zranení na lavičke AC Miláno.
Zlatan Ibrahimovič po zranení na lavičke AC Miláno. (Autor: TASR/AP)

Počas zranenia bude hviezdou festivalu

Podľa talianskych médií Švéd využije prestávku od futbalu na účasť na hudobnom festivale v Sanreme.

Spolu so svojím srbským kamarátom Sinišom Mihajlovičom, trénerom tímu FC Bologna, by si tam mali zaspievať kedysi populárnu taliansku skladbu "Vagabondo".

Hit skupiny Nomadi z roku 1972 by mali prezentovať vo štvrtok 4. marca.

Rovnako by mal byť Ibrahimovič súčasťou komediálnych skečov s komikom Rosariom Fiorellom a známym televíznym moderátorom Amadeom. Obaja sa netaja tým, že sú fanúšikmi Interu Miláno, píše Eurosport.

Účasť potvrdil ešte pred zranením

Účasť Ibrahimoviča na štvordňovom festivale na ligúrskom pobreží sa stala tŕňom v oku mnohých fanúšikov futbalu, keďže bola naplánovaná ešte predtým, než sa oficiálne zranil.

Kontroverzný Švéd mal údajne pôvodne v pláne trénovať aj priamo v Sanreme a odskočiť si na súťažné zápasy svojho tímu v Serie A proti Udinese a Verone.

Podľa talianskych zdrojov účasť špičkových športovcov v Sanreme nie je nič výnimočné. Do diania na tohtoročnom festivale populárnej hudby by sa mali zapojiť aj niekdajší olympijskí šampióni - plavkyňa Federica Pellegriniová a chodec Alex Schwazer.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Ibrahimovič bude hviezdou festivalu Sanremo. Pohneval si tým fanúšikov