Futbal: Varga zostáva v druholigovom Burnley

Stanislav Varga zostáva v Burnley.
Stanislav Varga zostáva v Burnley. (Autor: SITA)
SITA|31. jan 2008 o 15:40

BURNLEY 31. januára (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga zostane na hosťovaní v anglickom druholigovom klube FC Burnley do konca sezóny 2007/08. Kmeňový hráč tímu Premier League ...

BURNLEY 31. januára (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga zostane na hosťovaní v anglickom druholigovom klube FC Burnley do konca sezóny 2007/08.

Kmeňový hráč tímu Premier League AFC Sunderland prišiel do aktuálne 8. tímu The Championship pôvodne len na mesiac, no už po jednom odohratom stretnutí v drese nového klubu vyjadril 35-ročný rodák z Lipian túžbu zostať na Turf Moor. S jeho službami bol navyše veľmi spokojný aj kouč "Clarets" Owen Coyle. Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, West Bromwich Albion či Celticu Glasgow tak pravdepodobne definitívne uzavrel svoju futbalovú kapitolu v Sunderlande, keďže na Stadium of Light mu po skončení tohto ročníka vyprší kontrakt a dá sa predpokladať, že nový mu už nebude ponúknutý.

Vargovým staronovým spoluhráčom v Burnley bude niekdajší hviezdny útočník Manchestru United Andy Cole, ktorý sa v stredu dohodol na príchode zo Sunderlandu. Tridsaťšesťročný kanonier, ktorému rovnako ako slovenskému urastenému stopérovi vyprší zmluva po aktuálnej sezóne, nedostával od svojho bývalého kolegu z Old Traffordu Roya Keana dostatok príležitostí. V ročníku 2007/08 nastúpil Andy Cole za "čierne mačky" len v 8 stretnutiach.

Nachádzate sa tu:
Domov