Tréner Dunajskej Stredy by mohol trénovať maďarskú reprezentáciu

Meno Marca Rossiho sa ocitlo medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie.
Meno Marca Rossiho sa ocitlo medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie. (Autor: SME - Tibor Somogyi)
SITA|25. okt 2017 o 08:29

Keby ma oslovila maďarská reprezentácia, nikdy by som nepovedal nie, doplnil Marco Rossi.

BRATISLAVA. Meno Marca Rossiho, trénera fortunaligového futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda, sa ocitlo medzi kandidátmi na trénera maďarskej reprezentácie.

"V maďarských novinách som o tom čítal, zatiaľ ma však nikto oficiálne nekontaktoval. V úvodnej fáze je to predovšetkým medzi Rossim a Maďarským futbalovým zväzom (MLSZ). Až potom, ak by bola táto téma aktuálna, by sme si spolu sadli my.

Som nesmierne hrdý, že sa moje meno dostalo medzi kandidátov. Keby ma oslovila maďarská reprezentácia, nikdy by som nepovedal nie.


Marco Rossi, tréner Dunajskej Stredy

Rossi má u nás platnú zmluvu, ale chápem, že by to bola obrovská výzva v jeho kariére. Určite by som nechcel byť ten, kto mu bude brániť v takomto posune," odpovedal na otázku denníka Šport, v akom štádiu je možnosť odchodu talianskeho trénera, majiteľ DAC Oszkár Világi.

Šport cituje aj vyjadrenie Rossiho pre portál csakfoci.hu: "Som nesmierne hrdý, že sa moje meno dostalo medzi kandidátov. Keby ma oslovila maďarská reprezentácia, nikdy by som nepovedal nie.

Zatiaľ ma však zo zväzu oficiálne nik nekontaktoval a mám platnú zmluvu s Dunajskou Stredou. Nebolo by ľahké odísť od mužstva, už aj preto, že by som chcel naplniť cieľ a dostať sa do prvej šestky v slovenskej lige."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Tréner Dunajskej Stredy by mohol trénovať maďarskú reprezentáciu