Futbal: Stanislav Varga po operácii kolena

Stanislav Varga v drese slovenskej reprezentácie
Stanislav Varga v drese slovenskej reprezentácie (Autor: SITA, AP)
SITA|25. sep 2007 o 11:15

SUNDERLAND 25. septembra (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga pôsobiaci v anglickom klube AFC Sunderland sa počas minulého týždňa podrobil operácii zraneného kolena, ktorá ...

SUNDERLAND 25. septembra (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga pôsobiaci v anglickom klube AFC Sunderland sa počas minulého týždňa podrobil operácii zraneného kolena, ktorá ho vyradí z hry na niekoľko týždňov.

Najskôr to vyzeralo na minimálne trojmesačnú pauzu, no napokon sa ukázalo, že zranenie nie je až také vážne a 34-ročný rodák z Lipian (nar. 8. októbra 1972) by sa mohol do plného tréningového procesu zapojiť v decembri a už pred Vianocami by mohol byť pripravený dostať sa do zostavy "čiernych mačiek". "Stan nám nebude určitý čas k dispozícii. Avšak dobrou správou je, že ten problém s kolenom nie je až taký rozsiahly ako sa ukazovalo. Mysleli sme si, že s ním nebudeme môcť počítať určite viac ako 12 týždňov, avšak teraz to bude jednoznačne menej. Aj pre neho je dobré, že bude môcť oveľa skôr začať s rehabilitáciou," nechal sa počuť tréner Sunderlandu Roy Keane.

Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, West Bromwichu Albion a Celticu Glasgow sa v auguste 2006 vrátil do Sunderlandu práve zo Celtic Parku. V tejto sezóne sa však v zostave kouča Roya Keana ešte neobjavil a je možné, že už odohral svoj posledný zápas na Stadium of Light. Ak sa Vargovi podarí dať do poriadku pred koncom roka, Sunderland ho počas januárového prestupového obdobia pravdepodobne pošle na hosťovanie do iného klubu, do úvahy však prichádza aj trvalý prestup.


Nachádzate sa tu:
Domov