Prezident Barcelony potvrdil záujem. Lobotkov agent je v kontakte s katalánskym veľkoklubom

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka (Autor: SITA/AP)
Sportnet|25. mar 2024 o 13:44

Stanislav Lobotka má zmluvu v Neapole do roku 2027 s opciou na ďalší rok.

BRATISLAVA. Prezident katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona Joan Laporta potvrdil, že klub je v kontakte so zástupcom slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku.

Samotný agent Branislav Jašurek taktiež potvrdil, že hovoril so športovým riaditeľom Barcelony a bývalým futbalistom Decom či trénerom Xavim o možnom prestupe Lobotku do Katalánska.

Informácie priniesol taliansky portál football-italia.net.

"Hovorili sme o tom s Decom, Barcelona by ho rada angažovala, ale najprv sa musí udiať veľa iných vecí," varoval Laporta v rozhovore pre Mundo Deportivo.

Jašurek prezradil aj postoj samotného Lobotku: „Má 30, takže ak dostane neodolateľnú ponuku, prediskutujeme to s klubom.“

Slovenského stredopoliara chceli v zimnom prestupovom období získať aj kluby zo Saudskej Arábie, no túžbou Lobotku je zostať v Európe a hrať Ligu majstrov.

Lobotka, ktorý v roku 2020 prestúpil do Neapolu zo Celty Vigo, má v Neapole zmluvu do leta 2027, hoci taliansky klub má stále možnosť predĺžiť zmluvu o ďalší rok.

Tabuľka La Ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Prezident Barcelony potvrdil záujem. Lobotkov agent je v kontakte s katalánskym veľkoklubom