Cristiano Ronaldo je na Slovensku. Po niekoľkohodinovom lete ho čaká tréning

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|7. sep 2023 o 16:30

Hviezdny Portugalčan letel s reprezentáciou priamo z Lisabonu.

BRATISLAVA. Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo doletel na Letisko Milana Rastislava Štefánika v Bratislave. Spoločne s reprezentáciou Portugalska odohrajú duel už v piatok na Tehelnom poli.

Ronaldo letel lietadlom s číslom KLJ7012, ktoré bolo litovskej spoločnosti KlasJet. Tá sa špecializuje na charterové lety v biznis triede.

Z Lisabonu malo lietadlo vyraziť o 11:00 miestneho času, no napokon odletelo až o 12:03. Príchod do Bratislavy bol tak plánovaný na 15:42, no pre časový sklz napokon doleteli Portugalci o 16:26 SELČ.

Portugalskú reprezentáciu čaká tréning ešte vo štvrtok, 7. septembra. Na Tehelnom poli majú vyhradený čas od 18:30, prvých 15 minúť ide o otvorený tréning.

Duel, na ktorý sa chystá priamo na štadión 21 500 divákov, sa odohrá už v piatok, 8. septembra od 20:45. Hrať sa bude na Tehelnom poli v Bratislave.

Ide o priamy súboj o prvé miesto v skupine. Portugalsko má na svojom konte 12 bodov zo štyroch zápasov. V doterajších vystúpeniach ešte neinkasovali ani gól, ich skóre je 14:0.

Dobrú pozíciu majú aj Slováci. Tí sa nachádzajú na 2. mieste so ziskom 10 bodov a so skóre 5:1. Tretie Luxembursko získalo 7 bodov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Cristiano Ronaldo je na Slovensku. Po niekoľkohodinovom lete ho čaká tréning