ONLINE: Slovensko U21 - Grécko U21 dnes, prípravný zápas LIVE (futbal)

Slovensko - Grécko: ONLINE prenos z priateľského zápasu hráčov do 21 rokov.
Slovensko - Grécko: ONLINE prenos z priateľského zápasu hráčov do 21 rokov. (Autor: Sportnet)
Sportnet|11. okt 2024 o 12:30

Sledujte s nami ONLINE prenos z prípravného zápasu hráčov do 21 rokov: Slovensko - Grécko.

NITRA. Slovenskí futbalisti do 21 rokov dnes hrajú priateľský zápas proti rovesníkom z Grécka. Duel sa hrá na štadióne v Nitre.

Joj šport
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slovensko U21 - Grécko U21 dnes (priateľský zápas hráčov do 21 rokov LIVE, piatok, výsledok)

Reprezentácia U21  2024/2025
11.10.2024 o 15:30
Slovensko
2:1
(0:0, 2:1)
90+4 minúta
Ukončený
Grécko
Prehľad
Góly: 55. Gajdoš, 88. Javorček – 84. Kostoulas. ŽK: 59. Kaprálik (SVK), 90+1. Spáčil (SVK). 2.ŽK=ČK: 90+2. Spáčil (SVK).
Prenos
Slovenskí reprezentanti do 21 rokov zdolali v priateľskom zápase rovesníkov z Grécka 2:1, keď sa všetko dôležité stalo v druhom polčase. Najprv skóre otvoril Gajdoš, pričom na strane hostí zahodil Tzimas dve veľké príležitosti, ktorého v oboch prípadoch vychytal skvelý Belko. Predsa len sa však hostia dočkali vyrovnania, keď sa presadil Kostoulas v situácii zaváňajúcej postavením mimo hry a zdalo sa, že zápas sa skončí remízou. Ale tesne pred koncom riadneho hracieho času Nebyla vybojoval pokutový kop, ktorý premenil Javorček a rozhodol o cennom víťazstve slovenských mladíkov. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok večera!
90+4
Koniec zápasu.
90+4
Tak hlavný rozhodca ešte nechal v hre pokračovať aj cez rámec nadstaveného času, ale podarilo sa nám odvrátiť do bezpečia všetky centrované lopty hostí do pokutového územia.
90+3
Už beží posledná nadstavená minúta a po skrate Spáčila, ktorý dostal v priebehu pár sekúnd dve zbytočné žlté karty musia slovenskí reprezentanti dohrávať zápas v desiatich.
90+2
redCardAfterYellowDruhá žltá a následne červená karta pre tím Slovensko (Spáčil).
90+1
yellowCardŽltá karta pre tím Slovensko (Spáčil).
90
Tak zdá sa, že predsa len dokážeme v tomto zápase zvíťaziť, ale ešte slovenskí mladíci musia zvládnuť pár minút v nadstavenom čase.
88
goalSlovensko dalo gól! DOMINIK JAVORČEK namieril zakončenie z pokutového kopu presne k ľavej tyči, aj keď brankár hostí smer strely vystihol, tak už nedokázal zasiahnuť!
87
importantKopásek vymyslel prihrávku na Nebylu do pokutového územia, ktorý bol vyloženej príležitosti jednoznačne faulovaný a budeme zahrávať pokutový kop!
84
goalGrécko dalo gól! Tak hostia predsa len strieľajú vyrovnávajúci gól po jednoduchej akcii, keď dlhý nákop za našu defenzívu zakončil skvelým volejom z náročnej pozície CHARALAMPOS KOSTOULAS a oblúčikom prekonal bezmocného Belka, aj keď opakované zábery ukázali, že sa možno pri jeho nábehu jednalo o tesný ofsajd!
82
Veľmi šikovným spôsobom sme v krátkom slede získali hneď dva fauly na útočnej polovici, ktoré vybojovali Leo Sauer a Šikula.
81
Naopak slovenskí mladíci sa budú sústrediť najmä na pozornú defenzívu, ale tiež budú čakať na vhodný moment, kedy by mohli vyraziť do otvorenejšej obrany hostí.
80
Blížime sa do záverečných minút dnešného zápasu a hostia sa ešte zrejme budú snažiť nájsť cestu aspoň za vyrovnávajúcim gólom.
78
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Kaprálik, prichádza Spáčil.
78
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Gajdoš, prichádza Veselovský.
77
Ďalšie tri striedania na gréckej strane a hostia do hry pošlú dokonca aj tretieho brankára.
76
Hostia si vybojovali priamy kop, z ktorého prišlo aj zakončenie do priestoru brány, ale Belko bol pripravený a tentokrát to preňho nebol až taký ťažký zákrok.
74
importantHostia však predsa len mohli vyrovnať po rýchlom protiútoku, keď z pravej strany priletel nadýchaný center presne na hlavu osamoteného Tzimasa, ale jeho druhú obrovskú príležitosť v druhom polčase zneškodnil skvelým zákrokom Belko a vyrazil hlavičkové zakončenie k ľavej tyči!
72
Prudký center hostí do pokutového územia sa podarilo slovenskej defenzíve odvrátiť a následne nepresná kolmá prihrávka skončila až v rukaviciach Belka.
70
Predsa len sa zdá, že momentálne sa slovenským reprezentantom darí kontrolovať hru a hostia sa len veľmi ťažko dostávajú na útočnú polovicu.
68
importantVeľmi pekná rýchla slovenská útočná akcia, keď Leo Sauer dostal kolmú prihrávku do behu na ľavej strane a v pokutovom území prihrávkou pod seba našiel Grigera, ktorému však zakončenie nevyšlo podľa predstáv a netrafil priestor brány hostí!
65
V tejto chvíli sledujeme tvrdý súboj o loptu v strede poľa, ale momentálne to viac vyhovuje slovenským mladíkom, ktorí držia jednogólový náskok.
63
Ďalšie dve striedania aj na gréckej strane, keďže hostia sa snažia aspoň týmto spôsobom reagovať na inkasovaný gól.
61
Šviderský sa pekným spôsobom uvoľnil a vyskúšal strelu spoza pokutového územia, ale jeho pokus letel ďaleko vedľa pravej tyče hosťujúcej brány.
60
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza M. Sauer, prichádza Šviderský.
60
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Selecký, prichádza Šikula.
60
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Marcelli, prichádza L. Sauer.
60
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Jambor, prichádza Griger.
59
yellowCardŽltá karta pre tím Slovensko (Kaprálik).
55
goalSlovensko dalo gól! Tak to je skvelá slovenská odpoveď na zlepšenú hru hostí a dokonca gólová, keď Kaprálik v tvrdom súboji vyhral loptu proti gréckemu stopérovi a Marcelli sa už rútil do pokutového územia, kde obišiel brankára a prihral pod seba na malé vápno voľnému ARTUROVI GAJDOŠOVI, ktorý už len trafil loptu do prázdnej brány hostí! Asistencia: Gajdoš
54
Potrebujeme sa dostať viac do hry v druhom polčase, pretože zatiaľ sú lepším tímom hostia a gól hostí bol už v dnešnom zápase viackrát na spadnutie.
52
importantV tejto chvíli sa možno mohol pískať pokutový kop pre Grécko, keď Seleckého zasiahla centrovaná lopta do ruky, ale hlavný rozhodca našťastie pre slovenských reprezentantov ukázal, že sa penalta pískať nebude!
50
Hostia naďalej pokračujú v útočnej snahe, ale ďalší prienik do pokutového územia po pravej strane sa nám podarilo zastaviť.
49
Získali sme prvý rohový kop v druhom polčase, ale opäť z neho nevznikla žiadna nebezpečná situácia a hosťujúca defenzíva bez problémov odolala.
46
importantGrécko vystriedalo do druhého polčasu hneď päticu hráčov a aj brankára, pričom hneď si vypracovali obrovskú príležitosť vďaka novým hráčom v poli, ale Tzimasove zakončenie z hranice malého vápna vychytal Belko skvelým reflexívnym zákrokom!
46
Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas priateľského zápasu slovenskej a gréckej reprezentácie do 21 rokov gól nepriniesol, aj keď viac gólových príležitostí si vypracovali hostia. Ale aj slovenskí mladíci mohli ísť predsa len v závere prvého polčasu do vedenia, ale Nebyla poslal loptu z blízkosti iba do brvna. Druhý polčas sa začne približne o 16:34.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Tak iba jedna nadstavená minúta v prvom polčase, v ktorom sa už gólu zrejme nedočkáme.
45
importantNa opačnej strane sa nám mohlo podariť otvoriť skóre po rohovom kope, keď Gajdošov center na vzdialenejšej tyči vrátil do ohňa Marcelli a Nebyla z blízkosti napálil loptu do brvna!
44
importantHostia však predviedli veľmi rýchly útok a z pravej strany prišla presná prízemná prihrávka na Darelasa, ktorý však približne z hranice siedmich metrov loptu vôbec netrafil ideálne a jeho nevydarené zakončenie letelo ďaleko vedľa ľavej tyče slovenskej brány!
43
Darelas sa však dostal do ťažkej pozície a lopta sa od neho odrazila za hraciu plochu, takže Belko môže rozohrávať od vlastnej brány.
42
Kóša najprv veľmi dobrým defenzívnym zákrokom odzbrojil Niarchosa, ale Marcelli ju veľmi rýchlo stratil a daroval autové vhadzovanie hosťom na útočnej polovici.
40
Ani Kopáskovi sa nepodarilo spracovať dlhý nákop, takže hostia môžu začať pomalý útok z vlastnej polovice.
39
Nevydarený pokus o prienikovú prihrávku na slovenskej strane, takže lopta skončila v rukaviciach brankára Balomenosa.
37
Hra musí byť prerušená, pretože Javorček dostal tvrdý úder do chrbta a potrebuje ošetrenie, ale snáď bude môcť pokračovať v zápase.
36
Veľmi tvrdý stret v strede poľa, po ktorom sa píska nedovolený zákrok Niarchosa na Javorčeka.
35
Mali sme k dispozícii ďalší rohový kop, ale nič nebezpečné z neho slovenskí mladíci nevymysleli a dokonca sa pískal aj útočný faul.
33
importantLenže hostia predviedli ďalší nebezpečný prienik po pravej strane až do pokutového územia popri bránkovej čiare a následne prišla prudká prihrávka do malého vápna, kde Kopásek zasiahol so šťastím a lopta sa odrazila do rukavíc Belka!
32
Potrebujeme trochu ukľudniť hru, pretože sme sa v posledných momentoch ocitli pod ofenzívnym tlakom hostí.
30
importantTak hostia mali hneď dve veľké príležitosti v krátkom slede, keď najprv Belko nadvihol Koutsiasovu ranu smerujúcu pod brvno aspoň na rohový kop a práve z neho si hostia vypracovali ešte väčšiu príležitosť, ale Belko predviedol ďalší skvelý zákrok!
29
Viaceré centre sa podarilo slovenskej defenzíve odvrátiť do bezpečia, ale hostia stále môže pokračovať vhadzovaním na útočnej polovici.
28
Niarchos bol na pravej strane zastavený Seleckým, ale hostia vybojovali aspoň rohový kop.
26
Ani z toho sa nám však nepodarilo pohroziť, a tak momentálne sledujeme súboj o loptu v strede poľa.
25
Sauerova strela bola zblokovaná gréckou defenzívou na ďalší slovenský rohový kop.
24
Najprv nevydarený pokus o náročné akrobatické zakončenie v podaní Koutsiasa, a potom sa hostia na útočnej dopustili nedovoleného zákroku na Marcelliho.
22
O ďalší slovenský strelecký pokus sa postaral Gajdoš, ale aj jeho zakončenie z diaľky letelo príliš vysoko.
21
Ale rýchlo sme sa presunuli na útočnú polovicu, kde sa Kaprálik najprv snažil sklepnúť center z ľavej strany smerom do malého vápna a následne sa ešte dostal k nepresnej strele z uhla.
19
Na opačnej strane hostia vymysleli nebezpečný center z pravej strany, ktorý sa odrazil k Darelasovi na hranicu pokutového územia, ale jeho strelu sa podarilo slovenskej defenzíve zblokovať na rohový kop.
17
Opäť sme sa dostali až pred pokutové územie hostí, kde nám však už nevyšla kombinácia s množstvom krátkych prihrávok na malom priestore.
16
Kaprálikov center hosťujúca defenzíva odvrátila len k Marcellimu, ktorého strelecký pokus spoza pokutového územia však letel len vysoko nad grécku bránu.
15
Do pomalej rozohrávky na vlastnej polovici sa zapojil aj brankár Belko.
14
Nepresný dlhý nákop na hosťujúcej strane, takže v posledných momentoch máme výraznejšiu prevahu aspoň v držaní lopty.
13
Jambor sa dopustil útočného faulu pri napádaní, keď jednoznačne zozadu potiahol protihráča.
12
V tejto chvíli môžu slovenskí mladíci trochu ukľudniť hru, keďže máme loptu v držaní na vlastnej polovici.
11
Po dlhšej dobe sme sa dostali dokonca do pokutového územia hostí zásluhou Kaprálika, ktorý však bol napokon zastavený a rýchly grécky protiútok skončil ofsajdom.
10
Tentokrát hostia vyskúšali zaútočiť po ľavej strane, ale Kopásek čistým defenzívnym sklzom zastavil Apostolopoulosa.
8
Grécko sa snaží o postupný útok, ale podarilo sa nám aspoň zabrzdiť ich postup vpred.
7
Nebyla mal dostatok priestoru na pravej strane, ale jeho center nebol vydarený a skončil len v rukaviciach gréckeho brankára Balomenosa.
5
V úvodných minútach tak sledujeme zaujímavý ofenzívny futbal z oboch strán, aj keď sme ešte gólovú príležitosť nevideli.
4
Nám sa však tiež nepodarilo nebezpečne zakončiť hlavičkou, ale ani ďalší útok hostí netrval veľmi dlho.
3
Na opačnej strane sa Kaprálik prebil do pokutového územia, ale jeho prízemnú prihrávku odvrátila grécka defenzíva na prvý slovenský rohový kop.
2
Dokonca si Grécko vybojovalo aj prvý rohový kop v zápase, po ktorom zakončovali veľmi nepresne hlavičkou.
1
Úvodný výkop obstarali slovenskí reprezentanti, ale celkom rýchlo sme ju stratili a hostia vymysleli nebezpečný center do pokutového územia, ale našťastie sa im nepodarilo zakončiť.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Slovensko: Belko – Kóša, Javorček, Gajdoš, Nebyla, M. Sauer, Selecký, Kaprálik, Marcelli, Jambor, Kopásek
Náhradníci: Frühwald, Danko, Jakubko, Ujlaky, L. Sauer, Šviderský, Čerepkai, Tučný, Šikula, Spáčil, Veselovský, Griger, Hájovský, Hranica

Grécko: Balomenos – Koutsogoulas, Konstantopoulos, Kostis, Apostolopoulos, Darelas, Mouzakitis, Kourfalidis, Niarchos, Zouglis, Koutsias.
Vitajte pri sledovaní priateľského medzištátneho zápasu, v ktorom si dnes slovenská reprezentácia do 21 rokov zmeria sily s rovesníkmi z Grécka v Nitre ako súčasť prípravy na blížiace sa budúcoročné Majstrovstvá Európy na Slovensku v tejto vekovej kategórií. Sokolíci v tomto kalendárnom roku vyhrali päť priateľských zápasov, pričom najväčší triumf sa zrodil v marci proti mladíkom zo Španielska, keď sa postarali o veľké prekvapenie a zdolali ich na španielskej pôde 2:0. Takisto však prišiel jeden veľký výbuch, keď v júni šokujúco prehrali s Moldavskom po góle z penalty a to je zatiaľ jediná prehra v tomto kalendárnom roku. Dnes však slovenských mladíkov čaká náročnejší súper, s ktorým sme v histórii odohrali len jediný vzájomný zápas, keď sme pred piatimi rokmi tiež v priateľskom stretnutí vyhrali v sedemgólovej prestrelke tesne 4:3.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»ONLINE: Slovensko U21 - Grécko U21 dnes, prípravný zápas LIVE (futbal)