Turci majú prehru s Trnavou stále v hlave (podcast Spoza piva)

Kubilay Yilmaz (vľavo) a Martin Škrtel v zápase 6. kola skupiny D Európskej ligy medzi FC Spartak Trnava - Fenerbahce Istanbul vo štvrtok 13. decembra 2018 v Trnave.
Kubilay Yilmaz (vľavo) a Martin Škrtel v zápase 6. kola skupiny D Európskej ligy medzi FC Spartak Trnava - Fenerbahce Istanbul vo štvrtok 13. decembra 2018 v Trnave. (Autor: TASR/AP)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|4. okt 2023 o 11:25

Podcast Spoza piva prichádza so svojou 44. epizódou, v ktorej sme rozoberali zápasy v Európskej konferenčnej lige, ale aj najnovšie kauzy z Manchestru United či Neapolu.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Podcast Spoza piva predstavuje ďalšiu epizódu. Timo a Samo zasadli k svojim mikrofónom a rozoberali nadchádzajúce zápasy slovenských celkov v Európskej konferenčnej lige, ale aj nabité štvrtky a kauzy dvoch hráčov. 

Na Slovan čaká po prvej výhre v skupinovej fáze zápas na ihrisku slovinskej Ľubľany. Bude to náročný súboj, no slovanisti sa chcú niesť na vlne zbierania bodov, kým sa dá.

Naopak, Trnava na domácom trávniku privíta tureckého giganta Fenerbahce, čo bude o to viac vypätý súboj, keďže Turci naposledy na pažiti Antona Malatinského v roku 2018 prehrali.

Okrem toho, Samo sa už nevie dočkať ďalšieho vybičovaného zápasu Liverpoolu v... Európskej lige, čo len príjemne komplikuje štvrtkový futbalový program.

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Čo čaká na Slovan a Trnavu v Európskej konferenčnej lige?
  • Prečo majú Turci prehru so Spartakom v hlave?
  • Čo sa stalo so Jadonom Sanchom?
  • Prečo chce Victor Osimhen udať Neapol?

Neobišli sme ani súčasné kauzy, ktoré rezonujú futbalovým svetom. Jednou je určite prípad Jadona Sancha, ktorý mal byť v Manchestri United novou anglickou ikonou klubu.

Z hráča, ktorý mal dlhodobý potenciál svetovej hviezdy, je dnes človek, ktorý má zákaz vstupu do všetkých priestorov prvého tímu MUFC. Ako sa to vyrieši?

Prekvapil aj Victor Osimhen, a to nielen tým, že cez leto ostal v Neapole.

Útočník, ktorého góly v minulej sezóne pomohli SSC k titulu aj úspešnej sezóne, sa pohneval za to, že klub dal na TikTok video, v ktorom ho údajne zosmiešnili.

Victor vymazal zo svojho Instagramu všetky fotky spojené s Neapolom a s právnikom chystajú právne kroky voči klubu. Čo si o tom myslíte? Napíšte nám do komentárov.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Turci majú prehru s Trnavou stále v hlave (podcast Spoza piva)