Ukrajina
Ukrajina
EURO 2024
26.06.2024, Skupina E
0 - 0
Belgicko
Belgicko

Lukaku sa už bojí oslavovať. Nemal na to šťastie, povedal spoluhráč

Romelu Lukaku oslavuje neuznaný gól.
Romelu Lukaku oslavuje neuznaný gól. (Autor: TSR/AP)
TASR|25. jún 2024 o 14:34

Belgickému útočníkovi neuznali už tri góly.

FREIBURG. Belgický futbalista Romelu Lukaku si na EURO 2024 v Nemecku vybudoval strach z gólových osláv. O svojom spoluhráčovi to prezradil krídelník Jeremy Doku.

Lukaku vsietil na šampionáte až tri góly, ani jeden však neplatil po preskúmaní systémom VAR.

Pri prekvapivej prehre so Slovenskom (0:1) to boli dva, najskôr pre ofsajd a neskôr pre ruku prihrávajúceho Loisa Opendu. V zápase s Rumunskom (2:0) bol opäť v postavení mimo hry.

"Bol by rád, keby si pripísal góly. Myslím si, že teraz je vo fáze, že keď rozvlní sieť, bojí sa oslavovať. Nemal na to šťastie, no teší sa, že sme vyhrali predchádzajúci zápas.

Samozrejme, ako útočník chce vždy skórovať a myslí na svoje individuálne štatistiky, to je normálne. Je však spokojný s vplyvom, ktorý má na náš tím a šancami, ktoré si vytvára," uviedol Doku.

Belgičania sa v záverečnom dueli E-skupiny stretnú s Ukrajinou (18.00 h), Slováci sa v paralelne hranom zápase predstavia proti Rumunom.

Všetky štyri tímy majú na konte rovnaký počet bodov (3), postup si tak najlepšie zaistia víťazstvom.

"Tlak tu je, ale jednoducho chceme vyhrať. Nemusíme sa pozerať na ostatné tímy. Aj keby sme mali šesť bodov, chceli by sme zvíťaziť. Teraz je to trochu viac napäté, ale to sa nám páči," citovala Dokua agentúra AP.

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2024»Lukaku sa už bojí oslavovať. Nemal na to šťastie, povedal spoluhráč