Chcel hrať Ligu majstrov, nezahrá si ani ázijskú. Ronaldo chcel skončiť dôstojne

Cristiano Ronaldo s klubovým dresom Al Nassr.
Cristiano Ronaldo s klubovým dresom Al Nassr. (Autor: alnassr_fc - Instagram)
Martin Kozinka|31. dec 2022 o 08:35

Ronaldo pred siedmimi rokmi plánoval ukončiť kariéru v Európe.

BRATISLAVA. Len pol hodinu od uverejnenia na sociálnych sieťach mal príspevok tímu Al Nassr s potvrdením podpisu zmluvy s Ronaldom viac ako šesť miliónov lajkov.

Fanúšikovia saudskoarabského klubu si už pred oficiálnym potvrdením prestupu kupovali v klubovom obchode dresy s Ronaldovým menom a číslom sedem na chrbte.

Jeho nová zmluva má platnosť do konca sezóny 2024-25. Základná suma kontraktu by mala byť podľa zdrojov 75 miliónov dolárov (70 miliónov eur).

K zmluve patrí množstvo bonusov, ktoré môžu jeho ročný zárobok zdvihnúť na sumu 200 miliónov dolárov (187 miliónov eur).

Chcel hrať Ligu majstrov, nezahrá si ani tú ázijskú

„Toto je podpis, ktorý nielenže inšpiruje náš klub k ešte väčším úspechom, ale inšpiruje aj našu ligu, náš národ a budúce generácie, chlapcov a dievčatá, aby boli tou najlepšou verziou samých seba. Vitaj Cristiano vo svojom novom domove,” napísal klub na sociálne siete.

Som nadšený z novej skúsenosti v inej lige a inej krajine, vízia, ktorú má Al Nassr, je veľmi inšpirujúca,” citoval Ronaldove slová po podpise zmluvy novinár Fabrizio Romano.

Som veľmi nadšený, že sa môžem pripojiť k svojim spoluhráčom a pomôcť tímu dosiahnuť viac úspechov,” dodal Portugalčan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Chcel hrať Ligu majstrov, nezahrá si ani ázijskú. Ronaldo chcel skončiť dôstojne