Chelsea by takýto problém riešiť nemusela. Everton má komplikácie so zostavou

Hráči Evertonu.
Hráči Evertonu. (Autor: TASR/AP)
TASR|22. aug 2024 o 18:53

Špekuluje sa o zmene na poste majiteľa.

LIVERPOOL. Anglický futbalový klub FC Everton má pred sobotňajším vystúpením v 2. kole Premier League problémy so zostavou. K dispozícii má iba 14 zdravých hráčov prvého tímu.

Everton mal problémy už v úvodnom zápase sezóny, keď nestačil doma na Brighton 0:3. V sobotu ho čaká duel na štadióne Tottenhamu.

"V tejto chvíli máme iba 14 hráčov prvého tímu, to nie je ideálne. Prišli sme o pár hráčov v príprave a v prvom zápase o ďalších," povzdychol si podľa DPA tréner Sean Dyche, ktorému sa najnovšie zranil kapitán James Tarkowski a Ashley Young na pôde Tottenhamu nastúpiť nemôže, pretože bude pykať za červenú kartu.

Klub z Liverpoolu sa v uplynulej sezóne udržal v Premier League, hoci ho potrestali odpočtom ôsmich bodov pre porušenie pravidiel finančnej stability.

Špekuluje sa o zmene na poste majiteľa a ani tréner Dyche neočakáva, že vedenie bude do konca prestupového obdobia míňať nakupovaním hráčov.

"Klub si drží svoju líniu, vykonal istú prácu a nebude ju len tak meniť. V pohyblivých pieskoch futbalu sa však môže stať všeličo. Všeobecne sme však v pozícii, v akej sme," skonštatoval kouč Evertonu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Chelsea by takýto problém riešiť nemusela. Everton má komplikácie so zostavou