Casemiro nie je skvelý hráč, nikdy ním nebol, myslí si legenda Liverpoolu

Casemiro.
Casemiro. (Autor: SITA/AP)
SITA|24. aug 2022 o 16:43

Podľa Graemea Sounessa je prehnané i odstupné za 30-ročného brazílskeho stredopoliara.

BRATISLAVA. Legenda anglického futbalového klubu FC Liverpool Graeme Souness nepovažuje Brazílčana Casemira, ktorý je novým prírastkom v kádri konkurenčného Manchestru United, za skvelého hráča.

Nemyslí si tiež, že si defenzívny stredopoliar zaslúži cenovku na úrovni 60 až 70 miliónov libier, ktorú zaňho United zaplatili španielskemu Realu Madrid.

V rozhovore pre TalkSport, z ktorého prevzal pasáže web španielskeho denníka Marca, Souness naznačil, že Casemiro mal šťastie, že bol obklopený skvelými hráčmi počas svojho pôsobenia v Reale Madrid, kde vyhral päťkrát Ligu majstrov, z toho dva razy po finálových triumfoch nad FC Liverpool.

"Hral so skvelými hráčmi ale on sám nie je skvelý hráč. Nikdy ním nebol,“ povedal Souness. "Nemyslím si, že má takú širokú škálu prihrávok. Nemyslím si, že na ihrisku pomôže iným hráčom.

Myslím si, že mal šťastie, že bol v tíme Realu Madrid. Nikdy sa neteším na sledovanie Casemira. Na Benzemu áno. Taktiež na ostatných záložníkov Realu," dodal.

Podľa Souness je 70 miliónov libier, čo je prepočte cez 82 miliónov eur, za Casemira príliš veľa. "Opäť je to Manchester United. Zaplatí to, pretože je to Manchester United a Premier League a ľudia vedia, že je plná peňazí. Nemyslím si však, že zlepší hru United s loptou,“ poznamenal Souness.

Casemiro si v pondelok večer z tribúny Old Traffordu pozrel víťazstvo svojho nového klubu nad FC Liverpool (2:1). Očakáva sa, že v sobotu nastúpi proti Southamptonu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Casemiro nie je skvelý hráč, nikdy ním nebol, myslí si legenda Liverpoolu