Proti boli aj fanúšikovia. Ronaldo sa nestane posilou Atletica Madrid

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
TASR|29. júl 2022 o 17:42

Zostane Portugalčan v Manchestri?

MADRID. Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo neposilní Atletico Madrid. Uviedol to v piatok prezident španielskeho klubu Enrique Cerazo.

Šéf Atletica pri prezentácii Nahuela Molinu zdôraznil, že argentínsky obranca je poslednou posilou Atletica v letnom prestupovom období. Informovala o tom agentúra dpa.

Proti príchodu portugalskej superhviezdy boli aj fanúšikovia Atletica, ktorí to dali najavo protestnými nápismi v prípravných zápasoch.

Ronaldo počas stretnutia v tréningovom centre v Carringtone opäť zdôraznil svoju túžbu opustiť Manchester United.

Vedenie anglického klubu však naďalej trvá na tom, že nie je na predaj. Podľa zámorského portálu The Athletic začal Ronaldov agent Jorge Mendes rokovania so Sportingom Lisabon.

Tridsaťsedemročný útočník odštartoval svoju profesionálnu kariéru práve v Sportingu, odkiaľ v roku 2003 prvýkrát prestúpil do Manchestru United.

Ronaldo dal už skôr jasne najavo, že chce hrať v tejto sezóne Ligu majstrov, United sa prebojovali iba do Európskej ligy.

Vedenie klubu a nový tréner Erik ten Hag však chcú Ronalda udržať. Portugalčan má s Manchestrom platnú zmluvu do roku 2023.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Proti boli aj fanúšikovia. Ronaldo sa nestane posilou Atletica Madrid