Ferguson potvrdil svoj záujem o Berbatova

SITA|18. júl 2008 o 16:13

MANCHESTER 18. júla (SITA, AFP) - Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson potvrdil, že "červení diabli" predostreli konkurenčnému Tottenhamu Hotspur ponuku na útočníka ...

MANCHESTER 18. júla (SITA, AFP) - Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Alex Ferguson potvrdil, že "červení diabli" predostreli konkurenčnému Tottenhamu Hotspur ponuku na útočníka Dimitara Berbatova. "Chceme ho získať do svojich radov. Podľa mňa to vyzerá veľmi pozitívne. Berbatov dlhší čas potvrdzuje svoju vysokú kvalitu, bol by určite prínosom pre našu ofenzívu," povedal škótsky lodivod pre britský denník The Sun. Tottenham pýta za svoj ofenzívny bulharský klenot údajne až 37 miliónov eur, kým United aktuálne ponúkajú za Berbatova 27,6 milióna eur. "Zatiaľ nás netlačí čas. Dúfam, že v najbližšej budúcnosti dôjde ku konštruktívnym rokovaniam so zástupcami Tottenhamu," dodal A. Ferguson.

Počas uplynulých dvoch sezón v drese "kohútov" zaznamenal Berbatov úctyhodných 46 presných zásahov a podobný počet finálnych prihrávok. Rodáka z Blagoevgradu, ktorý počas letného prestupového obdobia s najväčšou pravdepodobnosťou opustí White Hart Lane, sa pôvodne snažili zlanáriť i AC Miláno či Barcelona, napokon sa však preorientovali na iných zakončovateľov.


Nachádzate sa tu:
Domov