Ferguson popiera hádku s Rooneym

SITA|5. apr 2009 o 11:56

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson poprel správy o údajnej hádke so svojím zverencom Waynom Rooneym.

MANCHESTER.

Televízia BBC informovala, že medzi 67-ročným rodákom z Glasgowa Fergusonom a Rooneym prebehla ostrá výmena názorov po vysokej prehre 1:4 s FC Liverpool.

"Je to lož, absolútny nezmysel. Netuším, kto si to vymyslel. Pripadá mi to ako klebeta nejakých babičiek z trhoviska," vyhlásil Ferguson pre denník The Observer.

V nedeľňajšom stretnutí Premier League 2008/09 proti Aston Ville nemôže charizmatický Škót počítať so službami 23-ročného zakončovateľa. Ten si musí odpykať dištanc od Anglickej futbalovej federácie (FA) pre červenú kartu, ktorú dostal v ostatnom dueli na ihrisku Fulhamu. V útoku nenastúpi ani zranený bulharský reprezentant Dimitar Berbatov. "Dvojica našich útočníkov nám bude určite chýbať. Žiaľ, nemôžeme s tým nič robiť. Máme široký káder a nahradím ich inými hráčmi," dodal Ferguson.

"Červení diabli" prišli o vedúcu pozíciu v najvyššej anglickej súťaže. Lídrom Premier League 2008/09 je po sobotňajšom triumfe 1:0 nad Fulhamom FC Liverpool, ktorý má 2-bodový náskok práve pred tímom z Old Traffordu. Iba v prípade plného bodového zisku v nedeľňajšom dueli sa ManU vráti na čelo ligového pelotónu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Ferguson popiera hádku s Rooneym