Duda má ľahšie zranenie, v nedeľu by však mal nastúpiť

(Autor: Twitter)
SITA|15. okt 2015 o 19:20

V piatkovom zápase kvalifikácie proti Bielorusku si poranil členok a v pondelňajšej nominácii na duel v Luxembursku chýbal. Na víkendové ligové stretnutie by však Ondrej Duda mal byť trénerovi Legie Varšava k dispozícii.

VARŠAVA. Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda zatiaľ vo varšavskej Legii netrénuje naplno. Medicínske vyšetrenia však ukázali, že ľahšie zranenie členka by mu nemalo zabrániť v účasti v nedeľňajšom domácom stretnutí 12. kola najvyššej poľskej súťaže Ekstraklasy s hráčmi Cracovie Krakov.

Správu priniesol portál sportowefakty.wp.pl.

Ondrej Duda je už v mladom veku oporou Legie Varšava.

Sninský rodák Duda sa zranil v piatkovom žilinskom dueli proti Bielorusku v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska. Pre spomenutú zdravotnú indispozíciu chýbal v pondelňajšej zápasovej nominácii v Luxembursku v záverečnom kole práve skončenej eliminácie.

Ako je známe, Slovensko zvíťazilo v Luxemburgu 4:2 a premiérovo v ére samostatnosti sa predstaví na kontinentálnom šampionáte.

lux_res.jpg

Ondrej Duda (vľavo) cestoval s tímom do Luxemburska. V zápasovej nominácii však pre zranenie chýbal. FOTO - TASR.

Okrem Dudu má zdravotné problémy aj ďalší záložník Legie Tomasz Jodlowiec. Skúsený tridsaťročný poľský reprezentant by mal byť tiež v nedeľu k dispozícii.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Duda má ľahšie zranenie, v nedeľu by však mal nastúpiť