Duda dostal červenú kartu. Kvôli mne sme prehrali, priznal

(Autor: Twitter)
SITA|12. apr 2015 o 09:27

Slovenský reprezentant odišiel predčasne do šatní po tom, ako ho rozhodca vylúčil za nebezpečný faul pred koncom prvého polčasu.

VARŠAVA. Poľský futbalový majster Legia Varšava nestačil v sobotňajšom stretnutí 27. kola tamojšej najvyššej súťaže Ekstraklasy na Lechiu Gdansk. Na jej pôde prehral 0:1.

Duel ovplyvnilo vylúčenie slovenského reprezentanta v drese hostí Ondreja Dudu tesne pred koncom prvého polčasu. Vtedy nebezpečne fauloval Wojtkowiaka a rozhodca ho bez váhania poslal do šatne.

Domáci rozhodli o víťazstve v 86. minúte. Presadil sa Maciej Makuszewski.

"Kvôli mne sme tento zápas prehrali. Boli sme blízko k bodu, ale nepodarilo sa nám ho získať. Keby som nedostal tú kartu, zápas by dopadol asi inak," uviedol pre klubový web Slovák.

"Po príchode do šatne som nemohol ani sledovať ďalší priebeh duelu. Všetci sme verili aspoň v bod. Teraz ma čaká pauza pre dištanc. Netuším, aký dostanem trest."

Zákrok Ondreja Dudu, po ktorom videl červenú kartu.

duda.gif

Jubilejný 150. duel v drese varšavského tímu odohral slovenský brankár Dušan Kuciak. Do Legie prišiel v roku 2011 z rumunského Vaslui. Počas tohto obdobia získal dvakrát poľský titul a raz pohár.

Legia je naďalej na prvom mieste tabuľky - o tri body pred Lechom Poznaň. Ten však má zápas k dobru.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Duda dostal červenú kartu. Kvôli mne sme prehrali, priznal